Pengumpan burung

Feeder burung dan dulang makan membolehkan anda memberi makan burung dan menikmati kehadiran pengunjung bersayap di taman atau di balkoni. Kedai kebun dalam talian kami menawarkan pelbagai pilihan model yang telah dihasilkan daripada bahan tahan cuaca. Kami mempunyai pengilang-pengilang burung plastik tradisional dan tradisional kayu yang tahan lama dan hebat. Teknik pelekap yang berbeza membolehkan anda menempatkannya di mana sahaja yang anda mahukan dan membuat kantin burung yang akan dikunjungi oleh tits dan siskin.

Sekiranya anda berhasrat untuk melancarkan pengumpan di atas tiang, memerintahkan kutub Birdyfeed dipasang penyu burung (yang juga boleh digantung) yang anda boleh dengan mudah ditubuhkan di tempat yang tidak dapat diakses oleh pemangsa. Pengumpan burung dengan bumbung yang cerun dan kawasan makan yang selesa untuk burung-burung yang lebih kecil akan menyediakan makhluk-makhluk yang indah ini dengan syarat-syarat pengambilan yang sangat baik. Ia telah direka dengan cara yang menghalang burung yang lebih besar daripada merampas makanan dan menghiasi sekelilingnya pada masa yang sama. Kami juga mengesyorkan feeder Double Birdyfeed yang boleh digantung pada tali atau cabang pokok. Ia terdiri daripada dua bilik bijirin yang luas dan bumbung yang juga melindungi kandungan dari burung yang lebih besar. Model yang ditawarkan di sini menggabungkan nilai dan fungsi hiasan - pemasangan adalah lebih mudah daripada sekiranya majoriti pemakan burung klasik. Sekiranya anda mencari bentuk tradisional, terdapat pemakan burung kayu dalam tawaran kami juga.

Kenali tawaran kami sekarang dan ajaklah burung ke taman anda. Beli dengan mudah dalam talian tanpa meninggalkan rumah anda!