Rumah burung

Rumah burung akan menjadi hiasan taman yang hebat, tetapi pertama dan paling utama akan meyakinkan burung untuk melawat kerajaan hijau anda. Semua model yang terdapat di kedai online kami telah dihasilkan daripada kayu tahan cuaca yang sangat baik yang membuat mereka kelihatan tahan lama dan hebat. Anda boleh melancarkan mereka di mana-mana tempat yang anda mahukan dan mencipta tempat bersarang yang selamat untuk burung-burung.

Kotak sarang yang menawan dengan bumbung yang miring dan lubang masuk berukuran yang betul akan sesuai untuk burung yang lebih kecil dan memberi mereka syarat yang sangat baik untuk menaikkan anak mereka. Ia telah direka bentuk dengan cara ia menawarkan burung tempat selamat dan kelihatan hiasan pada masa yang sama. Model yang dibentangkan di sini menggabungkan nilai dan fungsi hiasan. Mereka mudah dipasang dan sangat tahan lama. Semua rumah burung yang terdapat di kedai taman kami diperbuat daripada kayu semulajadi yang berkualiti tinggi yang tahan kerosakan mekanikal, sementara panel depan boleh tanggal membolehkan anda membersihkannya dengan teliti. Kami menawarkan kualiti premium dengan harga yang berpatutan!

Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah yang akan menghasilkan kepuasan dan kegembiraan rakan-rakan penerbangan anda. Mengambil kesempatan daripada penghantaran rumah kos rendah - ini masuk akal!

RM89.53
RM123.53
RM132.59