Baja Blueberry

Baja Blueberry menawarkan ubat yang diuji untuk semua masalah dan cabaran yang mungkin anda hadapi ketika menanam semak buah ini. Mereka terbukti sangat diperlukan sepanjang musim vegetasi, terutama ketika tanaman mengembangkan tunas baru, menghasilkan bunga dan berbuah. Kami juga mengesyorkan untuk menggunakannya sebelum menanam pokok renek baru - sebelum anda membeli keratan, pastikan tanah di tapak yang dipilih itu berasid. Nilai pH tanah yang rendah (3.5 - 4 akan optimum) menjamin bahawa blueberry highbush Utara akan berakar dan berkembang dengan baik. Tumbuhan ini akan mati di tanah yang cukup berasid, akan menderita klorosis dan tidak berbuah, kerana tidak dapat menyerap nutrien dalam keadaan seperti itu.

Kami mengesyorkan untuk menggunakan baja organik, seperti kotoran ayam yang secara efektif menurunkan pH tanah, untuk mengasidkan tanah sebelum menanam semak blueberry. Vaksin Mycorrhiza, yang meningkatkan keupayaan penyerapan akar dan melindungi akar dari fitofthorosis, menawarkan penyelesaian inovatif yang membawa hasil yang sangat baik dalam penanaman semua tanaman acidophilic. Kami mengesyorkan Vaksin Mycorrhiza kami untuk Rhododendron, Heathers dan Blueberry dari Zielony Dom - satu aplikasi cukup untuk meningkatkan semangat dan kesihatan semak-semak! Kami juga menawarkan baja mineral yang sangat baik, seperti Baja Tumbuhan Blueberry dan Acidophilic dari Florivit (tersedia dalam paket 1 dan 3 kg), Blueberry Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) dari Agrecol dan Pupuk Blueberry dari Target. Sekiranya anda mencari produk yang menjamin hasil segera, pilih baja cair - Baja Blueberry Cecair Organik dari Target atau Pupuk Kecemasan "Magiczna Siła" (Kuasa Ajaib) dari Substral, yang ditujukan untuk aplikasi tanah dan daun. Produk terakhir terbukti membawa hasil yang sangat baik dalam menyelamatkan tanaman yang lemah. Adakah anda ingin melabur dalam produk yang hanya perlu digunakan sekali dalam satu musim. Kami mengesyorkan Baja Blueberry Tahan Lama dan Paling Efisien dalam bentuk butiran kasar dan kasar yang dilepaskan secara perlahan dari Target.

Seperti yang anda lihat, Garden Seeds Market menawarkan produk untuk semua orang. Sejumlah besar baja blueberry dari pengeluar terkenal boleh didapati dengan harga yang kompetitif di sini. Lihat tawaran kami dan berbelanja dengan jaminan kepuasan.

There are no products in this section