Talian dan tali

Kategori Lines dan tali adalah untuk anda jika anda mencari produk yang kuat dan tahan lama. Anda akan menemui pelbagai pilihan garis dan tali yang akan membantu anda melakukan pelbagai tugas di kedai online kami. Kami menawarkan garis-garis yang diperbuat daripada bahan semula jadi seperti kapas, sisal, linen, jut. Kami juga mempunyai garis sintetik yang tahan lama, tahan ricih yang ditawarkan. Pemilihan warna yang luas, panjang dan ketebalan yang berbeza akan membolehkan anda mencari produk yang sesuai dengan keperluan anda.

Talian dan tali adalah kunci rendah, tetapi sangat berguna alat yang harus hadir dalam setiap isi rumah. Tali tahan lama membantu anda mengikat pelbagai objek, mengikat tudung atau membungkus benda. Mereka juga membantu dalam semua kerja-kerja membina dan membaik pulih, di garaj dan bengkel. Semua DIY-lelaki dan wanita perlu dilengkapkan dengan tali. Tali dan garisan juga membantu mengukur perkara dan menggambar garis lurus. Jangan lupa ambil beberapa untuk berkelahi, berkhemah dan perjalanan hiking. Mereka juga tidak ternilai dalam sukan air, contohnya belayar. Baik cari, garis berwarna-warni boleh digunakan dalam kraf dan hobi yang berbeza.

Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai kami! Cari apa yang anda perlukan dan berbelanja secara dalam talian tanpa membayar overpaying! Kos penghantaran yang rendah dan masa penghantaran singkat membolehkan anda menggunakan produk yang baru dibeli dengan serta-merta!

RM22.78
RM23.76
RM26.59
RM30.75
RM35.32
RM36.34
RM36.34
RM45.32
RM46.51
RM62.26
RM63.82
RM68.39
RM78.22
RM86.68