Beg zip boleh dicetak semula

Kami fikir anda mungkin memerlukan beg zip zip yang boleh dicas semula. Kami menawarkan semua saiz yang mungkin! Ketahui lebih lanjut tentang pemilihan kami dan beli beg kedap udara, beg zip tahan lama dalam pakej 100-pcs, boleh didapati dengan harga yang kompetitif. Inilah yang kita panggil menyimpan wang!

Beg plastik dengan penyelesaian kedap praktikal yang terdapat di bahagian ini boleh digunakan untuk menyimpan semua jenis objek. Beg zip terkecil 40 x 60 x 0.035 mm dan 50 x 70 x 0.035 mm akan melindungi khazanah bengkel anda, seperti skru, bolt, pencuci, kuku, pin, butang atau aksesori hiasan daripada hilang. Perintah zip zip yang boleh dimetukan yang lebih besar berukuran 70 x 100 mm, 80 x 120 mm, 120 x 120 mm, 140 x 150 mm atau 150 x 200 mm untuk menyimpan objek yang lebih besar. Mereka akan berguna bukan sahaja di bengkel, tetapi juga di taman untuk mengangkut biji dan mentol. Terima kasih kepada kedap udara kedap beg yang ditawarkan di sini melindungi kandungan dari kelembapan atau pengeringan dan kerana mereka tahan lama, mudah dibersihkan dan air mata-bukti, mereka dapat diguna semula. Beg zip zip terbesar yang boleh dimuatkan ialah 200 x 300 x 0.040 mm, 250 x 300 x 0.040 mm i 300 x 400 x 0.040 mm membolehkan anda selamat menyimpan dan melindungi dokumen, fail, surat, manual pengguna yang selamat, tetapi anda juga boleh membawa makan tengah hari anda di dalamnya. Jangan teragak-agak, ketahui lebih lanjut mengenai pemilihan saiz kami yang luas dan stok rumah anda dengan beg praktikal yang dapat dilupuskan.

Membeli-belah di kedai kami menjamin memperoleh barangan berkualiti premium. Anda hanya mempunyai pengalaman terhad dengan membeli-belah dalam talian? Jangan bimbang, sangat mudah! Tambah produk terpilih ke kereta, sahkan pesanan anda dan tunggu penghantaran. Anda akan dapat mengekalkan pesanan yang sempurna di bengkel, garaj dan pejabat anda terima kasih kepada produk kami.