Ikatan kabel, klip hos dan band

Ikatan kabel, klip hos dan band termasuk aksesori yang akan berguna baik di rumah dan di taman. Mereka sesuai, di antara tujuan lain, untuk menghubungkan hos taman dan mengikat tumbuh-tumbuhan untuk menyokong, tahan lama dan tahan cuaca yang paling sukar - anda akan menemui pelbagai rangkaian kabel pelbagai guna, klip hos dan band di kedai kami. Kami telah mengumpulkan semua jenis produk dalam bahagian ini - hanya memberitahu kami apa yang anda perlukan!

Jika anda mencari ikatan kabel, kami mempunyai mereka dalam pelbagai saiz. Beli klip hos bersaiz 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm atau 32-50 mm - produk yang ditawarkan di sini diperbuat daripada keluli tergalvani dan oleh itu hampir tidak boleh dipecahkan. Adakah anda memerlukan band lembut yang sesuai digunakan dengan tumbuh-tumbuhan? Perintahkan mengikat diri mengunci band bercampur 13/17 / 22,5 cm, sesuai untuk menyusun pohon muda. Bahan yang digunakan dalam pengeluaran mereka tidak berubah dalam suhu tinggi atau rendah, fleksibel, tetapi tahan kerosakan. Anda boleh mengikat anak-anak benih untuk menyokong dengan ikatan Clamp untuk pokok-pokok, semak-semak dan tumbuhan taman yang lain (kami menawarkan produk ini dalam beberapa saiz) atau 40 x 2.5-cm Tree tie / band yang luas dengan gelang dan cangkuk dan gelung ( velcro) berputar, yang lembut, namun kuat dan mudah disesuaikan. Sekiranya anda mencari penyelesaian yang benar-benar kos efektif, beli kabel kebun terlindung lembut, produk yang murah, tahan lama dan boleh digunakan semula. Terdapat juga klip tumbuhan periuk yang bergaya dan canggih yang terdapat dalam tawaran kami. Semak klip Orchid, klip Loji dan klip tumbuhan Climbing dinding yang dipasang. Produk ini membolehkan anda menyimpan tumbuh-tumbuhan rumah dan balkoni anda dan membentuknya mengikut keperluan anda.

Kami menggalakkan anda membuat pesanan untuk rangkaian Kabel kelas tinggi, klip hos dan band pada harga yang berpatutan. Adalah benar-benar dinasihatkan supaya sentiasa di tangan - jangan teragak-agak, mengambil kesempatan daripada penghantaran PERCUMA dan selesaikan senjata taman anda. Kami ingin anda sebuah lawatan membeli-belah yang menyenangkan!

RM7.06
RM11.29
RM14.06