Benih lavender

Menyemai benih lavender membolehkan anda mencapai taman wangi yang indah dihiasi dengan hiasan bunga ungu. Kami menawarkan dua spesies tumbuhan ini di kedai kami - lavender biasa (daun sempit) dan lavender Sepanyol. Semua benih yang terdapat di kedai dalam talian kami memenuhi piawaian kualiti tertinggi dan mempamerkan keberkesanan yang baik, kerana mereka berasal dari pengeluar terkenal sahaja.

Lavender boleh digunakan dalam pelbagai cara. Ia boleh ditanam di atas katil bunga yang akan dihiasi dengan bunga-bunga pada musim panas dan awal musim gugur. Ia menarik pelawat ke taman, kerana ia adalah tumbuhan berbulu yang menguraikan aroma yang intensif, menyenangkan. Lavender lebih suka tempat yang cerah, berpenyakit angin dengan tanah yang subur dan subur. Ia memerlukan topping biasa. Tumbuhan ini merupakan tanaman yang sangat berharga untuk memotong bunga yang digunakan dalam bunga segar dan kering sama, kerana ia memberikan komposisi bunga rupa yang halus. Lavender kering boleh dimasukkan ke dalam almari pakaian dan almari linen untuk memakai pakaian dan linen anda dan mengusir rama-rama tineid.

Lavender biasa bukan sahaja akan menghiasi taman anda dengan hiasan bunga ungu, wangi yang harum, tetapi juga menjejaskan kesejahteraan anda. Ia menunjukkan beberapa kesan ubat, menenangkan, antiseptik, diastolik dan halus carminative, hanya menamakan beberapa. Ia juga memperbaiki keadaan kulit dengan meremajakan epidermis dan memerangi jerawat. Ia akan menambah rasa kepada banyak hidangan, terutama digabungkan dengan bijak, dill dan gurih. Minyak penting yang mengandungi lavender lazim dan Sepanyol, mempunyai kesan yang menenangkan, santai dan ditambah kepada banyak kosmetik dan minyak wangi.