Benih Lettuce

Terdapat benih pelbagai jenis salad yang terdapat di kedai kami. Semua benih adalah berkualiti tinggi, kerana mereka berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja.

Anda boleh memilih dari pelbagai jenis yang berbeza-beza saiz dan ketumpatan hed, warna dan bentuk bilah daun atau penggunaan yang dimaksudkan. Cuba pelbagai "Olenka" yang menghasilkan daun yang lembut dan lazat. Salah satu jenis yang paling popular, "Ratu Mei", juga boleh membangkitkan minat anda. Variasi ini menghasilkan kepala besar agak awal. Kultivar "Lollo Rossa" akan menghiasi hidangan yang berbeza dengan daun keritingnya yang keriting. Dan mungkin anda perlu menguji salji ais "Queen of Summer", yang mengembangkan kepala hijau, besar yang terdiri daripada daun yang lazat dan renyah. Pelbagai ini sesuai dengan salad atau boleh ditambah kepada banyak hidangan.

Jika anda mencari salad yang tidak biasa, kami mencadangkan pelbagai "Karola" - celtuce. Ia biasanya dipanggil selada stem, kerana ia menghasilkan batang panjang, kemerah-merahan dan lazat. Sekiranya anda mengambil berat tentang alam semula jadi, cuba biji selada organik yang disahkan, yang telah ditanam dari tumbuh-tumbuhan yang ditanam tanpa baja buatan, atau agen kawalan kimia. Kami mengesyorkan pelbagai jenis salad selada "Meraviglia delle quattro stagioni". Namanya bermaksud "Wonder of the Four Seasons". Ia menghasilkan daun yang sangat lembut dan lezat yang menjadi sedikit kemerah-merahan apabila mereka matang.

RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
-40%
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir