Periuk sardin

Jika anda bercadang untuk menanam anak benih, periuk nurseri perlu muncul di senarai belanja anda. Besar, kecil, bulat, persegi, satu bungkusan atau bungkusan yang lebih besar - kami menawarkan laut kemungkinan dan ia bergantung semata-mata kepada anda, penyelesaian yang anda akan pergi!

Pot nurseri berkualiti tinggi, tahan pecah dan ubah bentuk, boleh dikatakan bekas terbaik untuk menyemai benih tumbuhan berbunga, sayur-sayuran, herba, dan juga untuk anak benih. Mereka adalah ringan, murah dan berfungsi, kerana ia membolehkan untuk mengekalkan kelembapan tanah yang optimum dan membiarkan air berlebihan lari. Sekiranya anda ingin menanam sebilangan besar benih, namun hanya mempunyai ruang yang terhad di tingkap, pilih periuk semaian persegi - dulang persegi panjang akan menampung lebih banyak daripada mereka. Terdapat 6 x 6 x 5.5 cm, 8 x 8 x 8 cm dan 11 x 11 x 12 cm periuk nurseri persegi untuk anak benih yang tumbuh di kedai online kami. Anda boleh, tentu saja, juga memerintahkan periuk nurseri bulat dengan garis pusat dari 9 hingga 16 cm, yang dihasilkan plastik lembut atau kaku. Bekas ini membolehkan anda menanam daun salad, kubis, timun atau tomato yang kuat. Anda juga akan dapat membiarkan benih pokok berakar di dalam bekas ini. Kami mempunyai periuk semaian klasik dan berwarna-warni (merah jambu, hijau dan biru) pada stok. Mereka juga boleh dibeli dalam set dengan dulang berfungsi. Terdapat pakej yang besar, juga tersedia - jika anda mahu, anda boleh membeli 50, 100, 200, 500, 800 atau bahkan 900 keping dalam satu pakej.

Jangan teragak-agak: mengenali pemilihan dan pemilihan premis nurseri berkualiti kami. Kami menjamin harga yang kompetitif, rendah dan penghantaran segera ke pintu anda. Percayalah kepada kami dan bergabung dengan pelanggan kami yang puas sekarang!