Benih Bittercress

Kedai taman kami menawarkan biji bengkak. Tumbuhan ini adalah hiasan Paskah yang tidak dapat dipisahkan. Benih yang dijual di kedai kami adalah kualiti tertinggi, kerana ia berasal dari pembekal yang terbukti sahaja.

Bittercress adalah tumbuhan yang sangat berharga kaya dengan vitamin, terutamanya C dan K, serta mineral dan minyak pati. Ia memberi kesan positif terhadap keadaan kulit dan kuku. Terima kasih kepada vitamin K ia tidak membenarkan kehilangan kalsium yang besar dari tulang dan meningkatkan fungsi buah pinggang dan pankreas. Bittercress juga boleh membantu memujuk pemakan rewel untuk makan, kerana ia merangsang selera makan.

Jangan teragak-agak dan pesanan bibit bittercress hari ini. Ia disyorkan untuk memakannya sepanjang tahun, bukan sahaja pada Paskah. Ia sangat mudah dalam penanaman, walaupun kanak-kanak akan menguasai tumbuh-tumbuhan bittercress yang semakin meningkat. Anda hanya perlu membasuh benih di dalam air untuk seketika dan kemudian memindahkannya ke kain kapas atau selulosa basah. Tumbuh yang boleh dimakan akan siap dalam masa 8 hingga 10 hari. Mereka sesuai dengan pelbagai hidangan, terutamanya produk tenusu. A sprouter khas akan membuat pengeluaran percambahan bittercress lebih mudah. Tumbuhan ini juga boleh ditanam di taman-taman dalam tanah yang disediakan sebelum ini. Kurangkan masa dan cuba bittercress untuk menikmati snek yang lazat, sihat dan hiasan dalam masa yang singkat!