Rumah hijau mini

Adakah anda berkebun afficionado, tetapi menghasilkan anak benih sendiri seolah-olah sukar untuk menangani anda? Atau mungkin anda mempunyai pengalaman dengan anak benih tomato atau timun, tetapi ingin menanam tanaman yang lebih menuntut dari biji? Dalam kedua-dua kes, semua yang anda perlukan menanti anda di jabatan ini. Lihatlah rumah hijau mini kami!

Rumah hijau mini adalah bekas yang direka dengan cara yang memastikan keadaan optimum untuk percambahan dan perkembangan benih dan tumbuhan muda yang lembut. Rumah hijau mini asas terdiri daripada dulang dalam yang diperbuat daripada plastik yang kukuh dan penutup plastik telus. Bekas sedemikian boleh menampung kira-kira periuk yang ditelan atau pelet gambut. Sampul ini menjamin kehangatan dan melindungi tanah daripada kehilangan kelembapan yang berlebihan, yang sepertinya menjadi sebab paling umum kegagalan dalam benih yang semakin meningkat. Seluruh budaya dapat dengan mudah diangkut dan ditempatkan misalnya pada jendela, di mana tumbuhan akan menerima jumlah cahaya matahari yang sesuai, tetapi tidak akan terdedah kepada draf. Kedai online kami menawarkan rumah hijau mini dalam pelbagai saiz, kami mencadangkan, antara produk lain, rumah hijau 47 x 15 cm mini dengan 18 pasu, tersedia dalam warna hijau, merah jambu, ungu dan biru. Adakah anda memerlukan lebih banyak ruang? Rumah hijau mini dengan 30 atau 48 periuk mungkin penyelesaian yang tepat. Kami juga mempunyai rumah hijau kecil yang berventilasi untuk penanam yang lebih menuntut. Ia memastikan peredaran udara yang sangat baik, jadi budaya tidak memerlukan penyiaran tambahan. Jika anda ingin agar bekas penanaman anda menjadi perhiasan rumah, beli rumah dengan aksen kayu dan penutup - rumah hijau Mini Respana Planter 77 cm akan memberi anda ruang untuk membuat sempadan hijau kecil di rumah. Semak tawaran istimewa kami - anda pasti akan menemui sesuatu yang akan memenuhi keperluan anda.

Kami menggalakkan anda untuk memesan rumah hijau mini dengan harga istimewa. Mengambil kesempatan daripada tawaran bermusim, kecuali terima kasih kepada penghantaran percuma dan hobi anda tanpa had. Kami dengan senang hati menjemput anda untuk melawat kedai kami!