Salvia, biji Sage

Anda akan mendapati benih bijak, tumbuhan ubatan dan aromatik di kedai taman kami. Kami menawarkan bijak kebun dan bijirin clary yang kedua-duanya digunakan sebagai herba perubatan dan perasa. Biji-biji yang ditawarkan di kedai kami adalah berkualiti tinggi dan menunjukkan keberkesanan yang baik, kerana ia berasal dari sumber yang terbukti sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat, keadaan pertumbuhan yang betul dikekalkan dan langkah penjagaan yang betul diambil.

Sage Garden adalah tumbuhan ubatan yang berharga yang dapat digunakan dalam banyak cara. Ia bermanfaat kepada badan anda, menunjukkan kesan anti-radang, astringen, sedikit anti-kulat dan anti batuk. Ia digunakan dalam senak, untuk mengurangkan tekanan darah tinggi, untuk mengatasi rongga mulut dan kerongkong atau menyembuhkan luka-luka penyembuhan dengan perlahan. Sage juga dihargai untuk ciri gustatory dan aromatik sebagai tambahan kepada sup, sos atau hidangan lain. Anda tidak boleh menggunakannya terlalu lama, kerana minyak esensial dari daunnya terasa pahit dan boleh menguasai rasa hidangan anda. Saman Clary kebanyakannya digunakan untuk minuman keras perasa, seperti bir dan wain. Saman clary kering terdiri daripada perasa aromatik yang indah untuk hidangan daging dan vegetarian. Ia juga ditambah kepada sabun dan minyak wangi.

Jangan teragak-agak dan pesanan bijak bijak. Rempah perubatan dan perasa ini tidak boleh dilepaskan dari taman anda. Ia pasti akan sesuai dengan pengaturan yang berbeza di atas katil bunga anda.