Baja komponen tunggal

Baja komponen tunggal menawarkan penyelesaian yang murah dan cekap untuk kebanyakan masalah kekurangan nutrien pada tanaman. Mereka juga terbukti diperlukan semasa penyediaan tempat penyemaian dan penanaman pokok dan pokok renek, misalnya ketika anda harus mengasidkan atau mengeringkan tanah atau memperkaya tanah yang sedikit dan kurang dengan makronutrien asas.

Kedai dalam talian kami menawarkan semua baja komponen tunggal yang terbaik yang dibungkus dalam beg pelbagai saiz, dari 2 hingga 25 kg. Kami menawarkan antara lain kalium nitrat, baja nitrogen-kalium serba guna yang digunakan untuk mengisi kekurangan kedua-dua elemen ini, yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan dan pengeluaran tanaman yang betul.

Sayur-sayuran yang menggunakan sejumlah besar nitrogen harus diberi makan dengan nitrochalk yang mengandungi nitrogen yang mudah didapati dalam bentuk nitrat dan amonium, dengan tambahan kapur dan magnesium yang berharga. Tambahkan dolomit tanah, yang meningkatkan produktiviti dan meningkatkan ketahanan musim sejuk tanaman, ke tanah berasid yang kekurangan kapur dan magnesium. Gunakan urea berbutir atau baja amunisium-kalium pekat, sangat dihargai oleh petani profesional, untuk membantu mereka tumbuh dengan banyak dengan meningkatkan penyerapan air dan nutrien dari tanah.

Kami menjamin kualiti terbaik dan prestasi berkesan baja kami. Mereka dibekalkan oleh pengeluar terkenal yang mempunyai reputasi yang baik di pasaran baja profesional, seperti Florovit, Planta dan Ogród-Start. Kami menawarkan harga yang menarik bersama dengan kebolehpercayaan - ketahui lebih lanjut mengenai pilihan produk kami yang luas dan lihat, bagaimana perbelanjaan dalam talian yang menjimatkan. Anda akan mendapat semua produk yang diperlukan dalam penjagaan harian tanaman di sini. Anda dijemput untuk lawatan membeli-belah.

There are no products in this section