• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

BIO Kompostus - ubrzava kompostiranje na prirodan način - BioExpert - 500 g -

13.45
Kupili: 24 osobe
017095
Rasprodano

BIO Kompostus je pripravak dizajniran za biološku razgradnju kuhinjskog, vrtnog i parkovnog otpada. Djeluje savršeno i sigurno je za ljude i ekološki. BIO Kompostus temelji se na inovativnoj kombinaciji saprofitnih mikroorganizama i mikroelemenata. Upotreba predstavljenog pripravka jamči brzu proizvodnju homogenog komposta koji ima izvrsnu hranjivu vrijednost za biljke. Milijarde korisnih bakterija potiču saprotrofne gljive na povećanu aktivnost. Pokošena trava, otpalo lišće, korov i kuhinjski otpad brzo će se pretvoriti u potpuno prirodno gnojivo. Nedostatak umjetnih dodataka koji se često uključuju u slične proizvode velika je prednost predstavljenog pripravka. BIO Kompostus izvrstan je izbor za sve one koji žele dobro iskoristiti snagu prirode.

Proizvod je potrebno samo otopiti u vodi i preliti otopinom preko gomile komposta. Preporučujemo zalijevanje svakog novog sloja kako bi se mikroorganizmi ravnomjerno rasporedili. Lopatanjem hrpe radi prozračivanja povećat će se učinkovitost postupka. Redovita primjena BIO Kompostusa pružit će vam kompost dobre kvalitete koji je savršeno pogodan za gnojidbu kultura u kućnim vrtovima i na parcelama.

Svako pakiranje sadrži 500 grama BIO Kompostusa. Smjernice za doziranje i upute za uporabu tiskane su na poleđini pakiranja.