• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Coșuri agățate

Căutați idei, cum să vă decorați balconul? Uitați-vă la coșurile noastre atârnate. Containerele plantelor atârnate de cârlige sau montate pe pereți vor deveni un complement fermecător la fiecare aranjament. Cultivarea florilor în coșurile suspendate oferă cea mai eficientă metodă de a utiliza cu înțelepciune spațiul de pe un balcon și o terasă, fără riscul de a-l supraîncărca cu ornamente. Nimic nu putea fi asortat cu plăcerea de a face o binemeritată pauză sub cascade de înflorituri parfumate!

În magazinul nostru de grădină sunt disponibile coșuri cu flori de sârmă agățate de 25, 30, 35 și 40 cm. Aici veți găsi, de asemenea, covorașele din fibre de cocos potrivite - un accesoriu ecologic, atractiv, care va oferi aranjamentului un aspect natural, idilic. De asemenea, ar trebui să parcurgeți selecția de umerașele noastre pentru coșuri suspendate. Simplu și ornamental, disponibil în diverse culori, dar toate la fel de durabile și puternice. În cazul în care un vas cu flori openwork nu vă convinge, considerăm că cele două vase suspendate „rom” la două niveluri vă pot atrage. Modele intrigante, antice vor introduce un sentiment cu adevărat mediteranean în balconul tău. Oferim și lanțuri de rezervă pentru vase și coșuri suspendate, atât zincate cât și acoperite cu pulbere. Lipsește spațiu pentru un bol mare suspendat pe un lanț? Alegeți un coș de flori montat pe perete, care poate fi ușor instalat pe un perete sau balustradă. De asemenea, puteți comanda un coș de metal triplu pentru ghivece rotunde „Ibiza” care vă va permite să creați o grădină agățată de ghivece obișnuite. Acest lucru nu este încă tot ce avem pe stoc! Vă încurajăm să navigați regulat prin oferta noastră - sperăm că veți găsi o mulțime de idei inspiratoare pe piața noastră din grădină!

În oferta noastră obișnuită veți găsi coșuri suspendate frumoase și funcționale fabricate din materiale durabile - sârmă, metal, lumină solară și plastic rezistent la ploaie. Suntem de cea mai înaltă calitate pentru oalele și plantele noastre și livrăm rapid acasă la prețuri competitive. Nu ezitați mai mult - faceți clic, vedeți, comandați și aranjați un balcon al viselor voastre!