• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Hangmanden

Op zoek naar ideeën om uw balkon te decoreren? Overweeg onze Hangende Manden! Deze plantencontainers kunnen aan haken worden gehangen of aan muren worden bevestigd, en vormen een betoverende aanvulling op elke inrichting. Bloemen kweken in Hangende Manden is niet alleen een effectieve manier om de ruimte op een balkon of terras verstandig te gebruiken, maar voorkomt ook dat het gebied wordt overladen met te veel decoraties. Stel je voor dat je een welverdiende pauze neemt onder cascades van geurige bloemen!

Onze tuinwinkel biedt hangende draadbloemenmanden in de maten 25, 30, 35 en 40 cm. U vindt er ook bijpassende kokosvezelmatten, een milieuvriendelijke accessoire dat uw arrangementen een natuurlijke, idyllische uitstraling geeft. Vergeet niet om door onze selectie van duurzame en sterke hangers voor hangende manden te bladeren, verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zowel eenvoudig als sierlijk. Als een opengewerkte bloemenschaal u niet aanspreekt, zullen misschien de tweelaagse “Roma” hangende potten met hun intrigerende, antieke patronen dat wel doen. Ze zullen een echt mediterraan gevoel aan uw balkon geven. We bieden ook reservekettingen voor potten en hangende manden, zowel gegalvaniseerd als gepoedercoat. Ruimtegebrek? Kies voor een wandgemonteerde bloemenmand die eenvoudig aan muren of leuningen kan worden bevestigd. Of bestel een drievoudige metalen mand voor “Ibiza” ronde potten, waarmee u een hangende tuin kunt creëren met gewone, eenvoudige potten. En dat is nog niet alles! We vullen onze voorraad regelmatig aan, dus houd onze aanbiedingen in de gaten voor continue inspiratie!

Ontdek prachtige en functionele Hangende Manden gemaakt van duurzame materialen zoals draad, metaal en weerbestendig plastic in ons reguliere aanbod. We zijn trots op de hoge kwaliteit van onze potten en plantenbakken, evenals onze snelle thuisbezorging tegen concurrerende prijzen. Wacht niet langer! Klik, kijk, bestel en richt vandaag nog het balkon van uw dromen in!

5.78
7.51
8.05
9.13
9.13
10.21
10.21
10.21
10.22
10.75
10.75
11.29
11.62
11.83