Hangmanden

Op zoek naar ideeën, hoe uw balkon te versieren? Bekijk onze hangmanden. Plantencontainers die aan haken worden gehangen of aan de muren worden bevestigd, worden een charmante aanvulling op elk arrangement. Het kweken van bloemen in hangmanden biedt de meest effectieve methode om de ruimte op een balkon en terras verstandig te gebruiken, zonder het risico te overladen met ornamenten. Niets kan worden geëvenaard door het plezier van een welverdiende pauze te nemen onder watervallen van geurende bloemen!

Er zijn hangende bloemenmandjes van 25, 30, 35 en 40 cm verkrijgbaar in onze tuinwinkel. Daar vindt u ook de bijpassende kokosvezelmatten - een milieuvriendelijk, aantrekkelijk accessoire dat het arrangement een natuurlijke, idyllische uitstraling geeft. Blader ook door de selectie van onze hangers voor hangmanden. Eenvoudig en sierlijk, verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar allemaal even duurzaam en sterk. Mocht een opengewerkte bloempot je niet overtuigen, dan denken we dat de "Roma" hangende potten op twee niveaus je misschien aanspreken. Intrigerende, antieke patronen zorgen voor een echt mediterraan gevoel op uw balkon. We bieden ook reservekettingen voor potten en hangmanden, zowel verzinkt als gepoedercoat. Gebrek aan ruimte voor een grote kom aan een ketting? Kies een aan de muur gemonteerde bloemenmand die eenvoudig op een muur of reling kan worden geïnstalleerd. Je kunt ook een drievoudige metalen mand bestellen voor ronde "Ibiza" -potten waarmee je een hangende tuin met gewone, gewone potten kunt maken. Dit is nog steeds niet alles wat we voor u op voorraad hebben! We moedigen u aan om regelmatig door ons aanbod te bladeren - we hopen dat u veel inspirerende ideeën zult vinden op onze tuinmarkt!

U vindt prachtige en functionele hangmanden vervaardigd uit duurzame materialen - draad, metaal, zonlicht en regenbestendig plastic - in ons reguliere aanbod. Wij staan voor de hoogste kwaliteit van onze potten en bloembakken en leveren snel thuis tegen concurrerende prijzen. Aarzel niet langer - klik, zie, bestel en rangschik een balkon van je dromen!

4.90
5.45
5.45
6.55
6.71
7.48
8.03
8.03
8.75
8.80
8.80
8.80
9.35
9.88
10.45 15.88
10.45 16.58
10.45 16.58