• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hängande korgar

Letar du efter idéer om hur du kan dekorera din balkong? Överväg våra Hängande Korgar! Dessa växtbehållare kan hängas på krokar eller monteras på väggar, och fungerar som förtjusande tillskott till alla arrangemang. Att odla blommor i Hängande Korgar är inte bara ett effektivt sätt att klokt använda utrymmet på en balkong eller terrass, utan det undviker också att området överbelastas med för mycket dekorationer. Föreställ dig att ta en välförtjänt paus under kaskader av doftande blommor!

Vår trädgårdsbutik erbjuder hängande blomkorgar av tråd i storlekarna 25, 30, 35 och 40 cm. Du hittar också matchande kokosfiber-mattor, en miljövänlig accessoar som ger dina arrangemang en naturlig och idyllisk look. Glöm inte att bläddra genom vårt urval av hållbara och starka hängare för hängande korgar, tillgängliga i olika färger och designer, både enkla och dekorativa. Om en genombruten blomskål inte tilltalar dig, kanske de två nivåerna “Roma” hängande krukor med sina spännande, antika mönster gör det. De kommer att införa en verkligt Medelhavskänsla på din balkong. Vi erbjuder också reservkedjor för krukor och hängande korgar, både galvaniserade och pulverlackerade. Brist på utrymme? Välj en väggmonterad blomkorg som enkelt kan installeras på en vägg eller ett räcke. Alternativt kan du beställa en tredubbel metallkorg för “Ibiza” runda krukor, vilket gör att du kan skapa en hängande trädgård med vanliga, enkla krukor. Och det är inte allt! Vi uppdaterar regelbundet vårt lager, så håll utkik efter våra erbjudanden för kontinuerlig inspiration!

Upptäck vackra och funktionella Hängande Korgar tillverkade av hållbara material som tråd, metall och väderbeständig plast i vårt ordinarie sortiment. Vi är stolta över den höga kvaliteten på våra krukor och planteringskärl, samt vår snabba hemleverans till konkurrenskraftiga priser. Tveka inte längre! Klicka, se, beställ och ordna balkongen av dina drömmar redan idag!

62.46 kr
81.14 kr
86.97 kr
98.68 kr
110.32 kr
116.16 kr
125.59 kr