Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Висеће кошаре

Тражите идеје, како украсити свој балкон? Погледајте наше висеће кошаре. Контејнери за биљке објешени на куке или монтирани на зидове постаће шармантан додатак сваком аранжману. Узгој цвећа у висећим корпама нуди најефикаснију методу за мудро коришћење простора на балкону и тераси, без ризика да га преоптеретите украсима. Ништа се не може задовољити задовољством одмора за заслужени одмор под каскадама мирисног цветања!

У нашој вртној продавници налазе се висеће жичане корпе за цвеће величине 25, 30, 35 и 40 цм. Тамо ћете наћи и одговарајуће простирке од кокосових влакана - еколошки прихватљив додатак који ће аранжману дати природан, идиличан изглед. Такође би требало да прегледате избор наших вешалица за висеће кошаре. Једноставне и украсне, доступне у разним бојама, а све подједнако издржљиве и јаке. Ако вас авернаста цветна посуда не увери, мислимо да ће вам висећи саксији "Рома" на два нивоа. Интригантни, антикни узорци увест ће у ваш балкон истински медитерански осећај. Такође нудимо резервне ланце за саксије и висеће кошаре, поцинчане и прашкасте. Недостаје простора за велику чинију спуштену на ланцу? Изаберите зидну кошару за цвеће која се може лако уградити на зид или ограде. Такође можете наручити троструку металну корпу за округле саксије "Ибиза" која ће вам омогућити да направите висећу башту обичних, обичних саксија. Ово још увек није све што имамо на располагању! Охрабрујемо вас да редовно прегледавате нашу понуду - надамо се да ћете на нашој баштенској пијаци пронаћи пуно надахњујућих идеја!

У нашој редовној понуди ћете пронаћи лепе и функционалне висеће кошаре израђене од издржљивих материјала - жице, метала, сунчеве светлости и пластике отпорне на кишу. Залажемо се за најквалитетнији квалитет наших саксија и брзи доставу кући по конкурентним ценама. Не оклевајте више - кликните, погледајте, наручите и уредите балкон својих снова!