• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Висящи кошници

Търсите идеи, как да украсите балкона си? Разгледайте нашите висящи кошници. Растителните контейнери, окачени на куки или монтирани по стените, ще се превърнат в очарователно допълнение към всяко подреждане. Отглеждането на цветя във висящи кошници предлага най-ефективния метод за разумно използване на пространството на балкон и тераса, без риск от претоварване с орнаменти. Нищо не би могло да се съчетае с удоволствието да си вземете заслужена почивка под каскади от ароматни цъфтежи!

В градинския ни магазин се предлагат висящи телени кошници с размери 25, 30, 35 и 40 см. Там ще намерите и подходящите килимчета от кокосови влакна - екологичен, атрактивен аксесоар, който ще придаде на подредбата естествен, идиличен вид. Трябва също да разгледате избора на нашите закачалки за висящи кошници. Прости и декоративни, предлагат се в различни цветове, но всички са еднакво издръжливи и здрави. Ако една ажурна купа за цветя не ви убеди, смятаме, че висящите саксии с две нива „роми“ може да ви харесат. Интригуващи, антични модели ще внесат наистина средиземноморско усещане на вашия балкон. Предлагаме и резервни вериги за саксии и висящи кошници, както с поцинковано, така и с прахово боядисване. Липсва място за голяма купа, окачена на верига? Изберете стенна кошница за цветя, която може лесно да се монтира на стена или парапет. Можете също така да поръчате тройна метална кошница за кръгли саксии „Ibiza“, която ще ви позволи да създадете висяща градина от обикновени, обикновени саксии. Това все още не е всичко, което имаме на склад за вас! Съветваме ви редовно да разглеждате нашето предложение - надяваме се, че ще намерите много вдъхновяващи идеи на нашия пазар за градини!

В нашето редовно предложение ще намерите красиви и функционални висящи кошници, изработени от устойчиви материали - тел, метал, слънчева светлина и устойчива на дъжд пластмаса. Ние отстояваме най-високото качество на нашите саксии и рендета и бързата доставка до дома на конкурентни цени. Не се колебайте повече - кликнете, вижте, поръчайте и подредете балкон на мечтите си!

-10%
33.28 лв 36.98 лв
Промоцията приключва
-10%
39.76 лв 44.18 лв
Промоцията приключва
-10%
45.38 лв 50.43 лв
Промоцията приключва
"Вила" висяща на стена кошница за цветя - 60см - -10%
47.01 лв 52.24 лв
Промоцията приключва