• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Висящи кошници

Търсите идеи за декорация на вашата тераса? Обмислете нашите Висящи кошници! Тези съдове за растения могат да се закачат на куки или да се монтират на стени и ще бъдат чаровно допълнение към всякакви аранжировки. Отглеждането на цветя в висящи кошници не е само ефективен начин да използвате умно пространството на вашата тераса или балкона, но също така избягвате претоварването му с излишни украшения. Представете си да правите заслужена почивка под каскадите от ароматни цветя!

В нашия градински център ще намерите висящи кошници от тел на размери 25, 30, 35 и 40 см. Също така ще намерите подходящи матове от кокосови влакна - екологичен и атрактивен аксесоар, който ще придаде на вашата аранжировка естествен и идиличен вид. Не забравяйте да разгледате нашето разнообразие от закачалки за висящи кошници. Прости и украсени, налични в различни цветове, но всички еднакво издръжливи и здрави. Ако отвореният цветен съд не ви убеди, може би двунивните кошници "Рома" ще ви допаднат. Интригуващите антични мотиви ще внесат истинско средиземноморско усещане на вашата тераса. Предлагаме също резервни вериги за саксии и висящи кошници, както галванизирани, така и с прахово покритие. Липсва ви място за голяма каска със закачалка? Изберете висяща кошница, която може лесно да се монтира на стена или ограда. Можете също така да поръчате троен метален кош за кръгли саксии "Ибиза", който ви позволява да създадете висяща градина с обикновени саксии. Но това не е всичко, което имаме на склад за вас! Поощряваме ви редовно да разглеждате нашите предложения - надяваме се да намерите много вдъхновяващи идеи в нашия градински магазин!

Ще откриете красиви и функционални висящи кошници, изработени от издръжливи материали - тел, метал и пластмаса, устойчива на слънце и дъжд - в нашата стандартна оферта. Гордеем се с високото качество на нашите саксии и съдове за растения и с бързата доставка до вашия дом на конкурентни цени. Не се колебайте повече! Кликнете, видете, поръчайте и украсете терасата на вашите мечти днес!

15.01 лв
18.26 лв
21.49 лв
23.24 лв