• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Viseće košare

Tražite ideje za ukrašavanje vašeg balkona? Razmislite o našim Visećim košarama! Ovi posude za biljke mogu se objesiti na kukice ili montirati na zidove i bit će čaroban dodatak svakom uređenju. Uzgoj cvijeća u visećim košarama ne samo da je učinkovit način za pametno iskoristiti prostor na balkonu ili terasi, već i izbjegava preopterećenje prostora suvišnim ukrasima. Zamislite kako ćete uzeti zasluženi odmor pod slapovima mirisnih cvjetova!

U našem vrtiću možete pronaći viseće žičane cvjetne košare u veličinama od 25, 30, 35 i 40 cm. Također ćete pronaći odgovarajuće prostirke od kokosovih vlakana - ekološki prikladan, atraktivan dodatak koji će vašem uređenju dati prirodan i idiličan izgled. Ne zaboravite pregledati našu ponudu vješalica za viseće košare. Jednostavne i ukrasne, dostupne u raznim bojama, ali sve jednako izdržljive i snažne. Ako vas otvoreni cvjetni lonac ne uvjerava, možda će vas privući dvokatne viseće posude "Roma". Zanimljivi antikni uzorci unijet će pravi mediteranski osjećaj na vaš balkon. Također nudimo rezervne lance za posude i viseće košare, kako pocinčane tako i praškasto lakirane. Ako nemate dovoljno prostora za veliku posudu obješenu na lancu, odaberite viseći cvjetni lonac koji se može lako postaviti na zid ili ogradu. Također možete naručiti trostruku metalnu košaru za okrugle posude "Ibiza", što vam omogućuje da stvorite viseći vrt s običnim posudama. Ali to nije sve što imamo na zalihi za vas! Potičemo vas da redovito pregledavate našu ponudu - nadamo se da ćete u našem vrtu pronaći mnogo inspirirajućih ideja!

Naći ćete prekrasne i funkcionalne viseće košare izrađene od izdržljivih materijala - žice, metala i plastike otporne na vremenske uvjete - u našoj redovnoj ponudi. Ponosimo se visokom kvalitetom naših lonaca i posuda za biljke te brzom dostavom na kućnu adresu po konkurentnim cijenama. Ne čekajte više! Kliknite, pogledajte, naručite i uredite balkon svojih snova već danas!