Bakul gantung

Mencari idea, bagaimana menghias balkoni anda? Lihatlah bakul gantung kami. Bekas tanaman yang digantung di cangkuk atau dipasang di dinding akan menjadi pelengkap yang menarik bagi setiap susunan. Menanam bunga di bakul gantung menawarkan kaedah yang paling berkesan untuk menggunakan ruang di balkoni dan teres dengan bijak, tanpa risiko membebankannya dengan hiasan. Tidak ada yang dapat ditandingi oleh kenikmatan untuk berehat dengan pantas di bawah bunga mekar yang harum!

Terdapat bakul bunga dawai gantung bersaiz 25, 30, 35 dan 40 cm yang terdapat di kedai kebun kami. Di sana anda juga akan menemui tikar serat kelapa yang sesuai - aksesori menarik dan mesra alam yang akan memberikan susunan yang cantik dan cantik. Anda juga harus melihat-lihat pilihan penyangkut kami untuk menggantung bakul. Ringkas dan hiasan, terdapat dalam pelbagai warna, namun semuanya tahan lama dan kuat. Sekiranya mangkuk bunga terbuka tidak meyakinkan anda, kami berpendapat bahawa pasu gantung "Roma" dua tingkat mungkin menarik bagi anda. Corak antik yang menarik akan memperkenalkan nuansa Mediterranean yang benar-benar ke balkoni anda. Kami juga menawarkan rantai ganti untuk periuk dan bakul gantung, baik bersalut galvanis dan serbuk. Kekurangan ruang untuk mangkuk besar yang digantung pada rantai? Pilih bakul bunga di dinding yang boleh dipasang dengan mudah di dinding atau pagar. Anda juga boleh memesan keranjang logam tiga untuk periuk bulat "Ibiza" yang akan membolehkan anda membuat taman gantung dari periuk biasa. Ini masih belum tersedia untuk anda! Kami mendorong anda untuk melayari tawaran kami secara berkala - kami harap anda akan mendapat banyak idea inspirasi di pasar kebun kami!

Anda akan mendapat bakul gantung yang cantik dan berfungsi yang diperbuat daripada bahan tahan lama - wayar, logam, cahaya matahari dan plastik tahan hujan - dalam tawaran biasa kami. Kami memperjuangkan kualiti terbaik dari periuk dan pekebun kami dan penghantaran pulang dengan cepat dengan harga yang kompetitif. Jangan ragu lagi - klik, lihat, pesan dan susun balkoni impian anda!

RM35.32
RM42.95
RM50.56
RM54.67