• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Riippuvat korit

Etsitkö ideoita parvekkeesi koristeluun? Harkitse Riippuvat korit! Nämä kukkaruukut voidaan ripustaa koukkuihin tai kiinnittää seinille ja ne ovat viehättävä lisäys jokaiseen asetelmaan. Kukkien kasvattaminen riippuvissa korissa on tehokas tapa hyödyntää parveke- tai terassitilaa viisaasti ja samalla välttää alueen ylikuormittamista koristeilla. Kuvittele ansaittua taukoa nauttiminen tuoksuvien kukkien kaskadien alla!

Puutarhakaupassamme on saatavana riippuvia rautaisia kukkaruukkuja, kokoja 25, 30, 35 ja 40 cm. Löydät myös niihin sopivat kookoskuitumatot - ekologisen ja houkuttelevan lisävarusteen, joka antaa asetelmalle luonnollisen ja idyllisen ilmeen. Älä unohda tutkia valikoimaamme riippuvien kukkaruukkujen ripustimia. Ne ovat yksinkertaisia ja koristeellisia, saatavilla eri väreissä, mutta kaikki yhtä kestäviä ja vahvoja. Jos avonainen kukkamalja ei vakuuta sinua, ehkä kaksitasoiset "Roma" riippuvat ruukut voivat houkuttaa sinua. Kiehtovat antiikkiset kuviot tuovat parvekkeellesi todellisen Välimeren tunnelman. Tarjoamme myös varaosaketjut ruukuille ja riippuvat koreille, sekä galvanoituina että jauhemaalattuina. Onko tila suuren ketjulla ripustettavan maljan varalle niukka? Valitse seinäkiinnitteinen kukkaruukku, joka voidaan asentaa helposti seinään tai kaiteeseen. Voit myös tilata kolmoismetallikorin "Ibiza" pyöreille ruukuille, jonka avulla voit luoda riippuvan puutarhan tavallisista ruukuista. Mutta tässä ei vielä kaikki! Kannustamme sinua säännöllisesti tutustumaan tarjontaamme - toivomme, että löydät runsaasti inspiroivia ideoita puutarhamarkkinoiltamme!

Löydät kauniita ja toiminnallisia Riippuvia koreja valmistettuina kestävistä materiaaleista - rautalangasta, metallista ja säänkestävästä muovista - vakiovalikoimastamme. Me seisomme ruukkujemme ja istutusastioidemme korkean laadun takana sekä nopean kotiinkuljetuksemme kilpailukykyisillä hinnoilla. Älä epäröi enää - klikkaa, katso, tilaa ja luo unelmiesi parveke tänään!

9.90
11.88