• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lintumajat

Linnunpöntöt eivät ainoastaan tule olemaan mahtava lisäys puutarhakoristeisiinne, vaan ne myös rohkaisevat lintuja vierailulle vihreässä valtakunnassanne. Kaikki verkkokaupassamme saatavilla olevat mallit on valmistettu erinomaisesta säänkestävästä puusta, mikä tekee niistä kestäviä ja esteettisesti miellyttäviä. Voit asentaa ne minne tahansa toivotte, luodaksesi lintujen turvallisen pesäpaikan.

Viehättävä linnunpönttö viettävällä katolla ja oikean kokoisella sisäänkäyntiaukolla on ihanteellinen pienemmille linnuille ja tarjoaa erinomaiset olosuhteet jälkikasvun kasvattamiseen. Se on suunniteltu tarjoamaan linnuille turvallisen suojan samalla kun se näyttää koristeelliselta. Täällä esitellyt mallit yhdistävät koristeellisen arvon ja toiminnallisuuden. Ne ovat helposti asennettavia ja erittäin kestäviä. Kaikki puutarhakaupassamme saatavilla olevat linnunpöntöt on valmistettu korkealaatuisesta luonnonpuusta, joka on vastustuskykyinen mekaanisille vaurioille. Irrotettava etupaneeli mahdollistaa perusteellisen puhdistuksen. Tarjoamme premium-laatuista tuotetta kohtuulliseen hintaan!

Kutsuimme sinut ostoskokemukseen, joka tuottaa tyytyväisyyttä sinulle ja iloa lentäville ystävillenne. Hyödyntäkää edullista kotiinkuljetustamme – se on järkevä valinta!

28.18