• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

birdhouses

A madárházak fantasztikus kerti dekorációkká válnak, de mindenekelőtt meggyőzik a madarakat, hogy látogassák meg zöld királyságukat. Az online áruházban elérhető összes modell kiváló időjárásálló fából készül, amely mind tartósságú, mind kiváló megjelenést kölcsönöz. Bárhova felszerelheti őket, és biztonságos fészkelőhelyet hozhat létre a madarak számára.

A lejtős tetővel ellátott bájos fészekdoboz és a megfelelő méretű bejárati lyuk ideális a kisebb madarak számára, és kiváló körülményeket biztosít számukra utódaik felnevelésére. Úgy tervezték, hogy biztonságos menedéket kínálja a madaraknak, és ugyanakkor díszesnek is lássa. Az itt bemutatott modellek egyesítik a díszítő értéket és a funkcionalitást. Könnyen felszerelhetők és rendkívül tartósak. A kertboltban elérhető összes madárház kiváló minőségű természetes fából készül, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, míg a kivehető előlap lehetővé teszi, hogy alaposan megtisztítsa. Prémium minőséget kínálunk megfizethető áron!

Meghívjuk Önt bevásárló túrára, amely elégedettségét és örömét fogja eredményezni a repülő barátainak. Használja ki az olcsó házhozszállítás előnyeit - ennek van értelme!

5,284.55 Ft