• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Birdhouses

Къщичките за птици няма да станат просто страхотно допълнение към украсата на вашата градина, но също така ще насърчат птиците да посетят вашето зелено кралство. Всички модели, налични в нашия онлайн магазин, са изработени от отлична дървесина, устойчива на атмосферни условия, което ги прави едновременно издръжливи и естетически привлекателни. Можете да ги монтирате навсякъде, където пожелаете, за да създадете безопасно място за гнездене на птиците.

Очарователната къщичка за птици с наклонен покрив и входно отверстие с правилния размер е идеална за по-малки птици и осигурява отлични условия за отглеждане на техните потомства. Тя е проектирана така, че да предлага на птиците безопасно убежище, докато едновременно изглежда декоративна. Моделите, представени тук, съчетават декоративна стойност с функционалност. Те са лесни за монтаж и изключително издръжливи. Всички къщички за птици, налични в нашия магазин за градина, са направени от висококачествена натурална дървесина, която е устойчива на механични повреди. Свалящият се преден панел позволява темелно почистване. Предлагаме високо качество на достъпни цени!

Каним ви на пазаруване, което ще ви донесе удовлетворение и радост на вашите летящи приятели. Възползвайте се от нашата доставка до дома на ниски цени - това е разумен избор!

26.80 лв
38.05 лв
56.35 лв