Полипропиленске врпце

Полипропиленске врпце које су неопходне на свакој фарми, у сваком воћњаку и расаднику дрвета, комбинују одличан квалитет и конкурентне цене у нашој онлине продавници. Полипропилен је пластични материјал који је изузетно издржљив, а опет довољно мекан да се може користити за постављање стабала и везање зелених биљака. Захваљујући одличној отпорности на влагу и чврстоћи на смицање, полипропиленске врпце се такође користе за балирање сена, осигурање пакета прије транспорта и у различитим пословима причвршћивања. И ти их сигурно требаш!

Ако желите да контролишете висину садница без ризика да их оштетите, изаберите бели вртни полипропиленски канап 100 м - 100 г за њихово везање. Ова дужина би вам требала омогућити да причврстите најмање неколико десетина стабала или грмља на носаче. Пластична влакна ће вам такође омогућити да осигурате низ грмља малине. Наш полипропиленски канап се такође може користити за везање стабљика биљака оптерећених воћем и цвећем. Овај материјал неће сећи кроз биљно ткиво, а ипак их стабилно држи. Вртна полипропиленска канапа не оштећује се због УВ зрачења и не апсорбује воду, чинећи је потпуно отпорном на плијесан. Пошто га је лако уклонити, можете га поново користити. Овај производ је такође савршено погодан за везање бала сена, грађевинске радове у пластеницима и видиковцима, као и за кућну употребу. Вриједно га је увијек држати при руци - посебно ако дође по тако приступачној цијени.

Погледајте наше конкурентне цене за беле и жуте полипропиленске врпце различитих дужина. Можете их наручити брзом доставом кући у нашој продавници. Не устручавајте се, искористите ову понуду и уверите се да брза куповина на мрежи увек доноси профит!