• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Polypropeeninauhat

Polypropeeninuorat ovat välttämättömiä jokaisella maatilalla, hedelmätarhassa ja puuntaimistossa, yhdistäen erinomaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat verkkokaupassamme. Polypropeeni on erittäin kestävä muovimateriaali, mutta silti tarpeeksi hellävarainen tukemaan puita ja sidomaan kasvillisuutta. Sen ylivoimaisen kosteudenkestävyyden ja vetolujuuden ansiosta polypropeeninuorat soveltuvat myös heinän paalaamiseen, pakettien turvaamiseen kuljetuksessa sekä moniin muihin kiinnitystehtäviin. Löydät ne epäilemättä korvaamattomiksi!

Kasvien kasvun turvaamiseksi vahingoittamatta niitä, valitse Valkoinen Puutarha Polypropeeninuora, 100 m – 100 g. Tämä pituus on riittävä tukemaan kymmeniä puita tai pensaita. Sen muovikuidut ovat ihanteellisia vadelmapensaiden riviin sitomiseen ja sitä voidaan käyttää myös hedelmien ja kukkien painavien kasvien vartten sitomiseen. Materiaali on hellävarainen kasvien kudoksille tarjoten samalla vakaan tuen. Puutarhapolypropeeninuoramme on UV-säteilyn kestävä eikä ime vettä, varmistaen että se pysyy homeettomana. Sen helppo avattavuus mahdollistaa useita uudelleenkäyttökertoja. Tämä monikäyttöinen tuote on täydellinen heinäpaalien sitomiseen, rakentamiseen kasvihuoneissa ja katoksissa sekä jopa kotitalouskäyttöön. Se on tuote, joka kannattaa pitää käsillä, erityisesti kun hinta on näin houkutteleva.

Tutustu valkoisten ja keltaisten polypropeeninuorien valikoimaamme, jotka ovat saatavilla eri pituuksina ja kilpailukykyisin hinnoin. Tilaa nyt nopealla toimituksella suoraan kotiisi kaupastamme. Älä viivyttele – hyödynnä tämä tarjous ja koe kuinka kätevää ja kustannustehokasta verkkokaupastamme ostaminen voi olla!