• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Polypropeeninauhat

Jokaisella maatilalla, hedelmätarhassa ja puutarhassa tarvittavat polypropeeninauhat yhdistävät verkkokaupan erinomaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat. Polypropeeni on muovimateriaalia, joka on erittäin kestävä, mutta riittävän pehmeä käytettäväksi puiden pinoamiseen ja vihreiden kasvien sitomiseen. Erinomaisen kosteudenkestävyyden ja leikkauslujuuden ansiosta polypropeeninauhoja käytetään myös heinan paalaamiseen, pakkausten kiinnittämiseen ennen kuljetusta ja useisiin kiinnitystöihin. Tarvitset niitä varmasti myös!

Jos haluat hallita taimesi korkeutta vaarantamatta niitä, valitse Valkoisen puutarhan polypropeeninauha 100 m - 100 g niiden sitomiseksi. Tämän pituuden pitäisi antaa sinun kiinnittää ainakin useita kymmeniä puita tai pensaita tukiin. Muovikuitu antaa sinulle myös kiinnittää vadelma pensasrivin. Polypropeeninauhaa voi käyttää myös hedelmien ja kukien kanssa täytettyjen kasvinvarsien sitomiseen. Tämä materiaali ei leikkaa kasvien kudoksia, mutta pitää ne kuitenkin vakaasti. Puutarha-polypropeeninauha ei huonone UV-säteilyn takia eikä ime ime vettä, joten se on täysin muotinkestävä. Koska se on helppo irrottaa, voit käyttää sitä uudelleen. Tämä tuote sopii erinomaisesti myös heinäpaalien sitomiseen, kasvihuoneiden ja huvimajojen rakennustöihin sekä kotikäyttöön. Sitä kannattaa pitää aina käden ulottuvilla - varsinkin jos se tulee niin kohtuulliseen hintaan.

Tutustu kilpailukykyiseen hintaan eripituisille valkoisille ja keltaisille polypropeeninauhoille. Voit tilata ne nopealla kotiinkuljetuksella myymälästämme. Älä epäröi, käytä tätä tarjousta ja vakuuta itsesi, että nopeat verkkokaupoissa puolellamme tuovat aina voittoa!