• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Polypropyleen draad

Polypropyleen touwtjes zijn essentieel voor elke boerderij, boomgaard en boomkwekerij, waarbij ze uitstekende kwaliteit met concurrerende prijzen combineren in onze online winkel. Polypropyleen is een ongelofelijk duurzaam plastic materiaal, maar toch zacht genoeg voor het staken van bomen en het vastbinden van groen. Vanwege de superieure vochtbestendigheid en treksterkte, zijn polypropyleen touwtjes ook perfect voor het balen van hooi, het zekeren van pakketten voor transport en verschillende andere bevestigingstaken. U zult ze ongetwijfeld onmisbaar vinden!

Om de groei van uw zaailingen te beschermen zonder schade te veroorzaken, kies voor onze Witte Tuin Polypropyleen Touw, 100 m – 100 g. Deze lengte is ruim voldoende om tientallen bomen of struiken te ondersteunen. De plastic vezels zijn ideaal voor het vastzetten van rijen frambozenstruiken en kunnen ook gebruikt worden voor het binden van plantenstengels zwaar beladen met fruit en bloemen. Het materiaal is zacht voor plantenweefsels terwijl het stabiele ondersteuning biedt. Ons tuin polypropyleen touw is UV-bestendig en absorbeert geen water, wat ervoor zorgt dat het schimmelvrij blijft. De gemakkelijke losmaakbaarheid maakt het mogelijk voor meervoudig hergebruik. Dit veelzijdige product is perfect voor het binden van hooibalen, constructiewerkzaamheden in kassen en prieeltjes, en zelfs voor huishoudelijk gebruik. Het is een artikel dat de moeite waard is om bij de hand te hebben, zeker voor zo'n aantrekkelijke prijs.

Verken ons assortiment witte en gele polypropyleen touwen, beschikbaar in verschillende lengtes en tegen concurrerende prijzen. Bestel nu voor snelle thuislevering vanuit onze winkel. Wacht niet – profiteer van dit aanbod en ontdek hoe gemakkelijk en kosteneffectief online winkelen bij ons kan zijn!