• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Polipropilén zsinórok

A polipropilén zsinórok nélkülözhetetlenek minden gazdaságban, gyümölcsöskertben és faiskolában, kiváló minőséget és versenyképes árakat kínálva online boltunkban. A polipropilén egy rendkívül tartós műanyag, mégis elég kíméletes ahhoz, hogy fákhoz kössünk vele, és a zöld növényeket megkötözzük. Kiváló nedvességállósága és szakítószilárdsága miatt a polipropilén zsinórok tökéletesek szénabálák kötözésére, csomagok szállítás előtti biztosítására és a különböző rögzítési feladatokra. Kétségtelenül Ön is nélkülözhetetlennek fogja találni őket!

A palántái növekedésének védelme érdekében anélkül, hogy kárt tenne bennük, válassza Fehér Kerti Polipropilén Kötélünket, 100 m – 100 g. Ez a hossz elegendő több tucat fa vagy bokor támasztásához. A műanyag szálak ideálisak málnabokrok sorainak rögzítésére, valamint gyümölcsökkel és virágokkal nehezelt növényi szárak megkötözésére is használhatók. Az anyag gyengéd a növényi szövetekhez, miközben stabil tartást biztosít. Kerti polipropilén kötelünk UV-álló és nem szívja magába a vizet, így penészmentes marad. Könnyű feloldhatósága miatt többször is újrahasználható. Ez a sokoldalú termék tökéletes szénabálák kötözésére, üvegházakban és pavilonokban történő építési munkákhoz, sőt háztartási alkalmazásokhoz is. Érdemes kéznél tartani, különösen ilyen vonzó áron.

Fedezze fel fehér és sárga polipropilén köteleinket, különböző hosszúságokban és versenyképes árakon. Rendelje meg most gyors házhoz szállítással áruházunkból. Ne habozzon – használja ki ezt az ajánlatot, és fedezze fel, milyen kényelmes és költséghatékony lehet velünk az online vásárlás!