• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Polipropilén zsinegek

A polipropilén zsinegek, amelyek szükségesek minden gazdaságban, minden gyümölcsösben és fafaiskolában, egyesítik kiváló minőségét és versenyképes árait online áruházunkban. A polipropilén egy műanyag, amely rendkívül tartós, ugyanakkor elég puha ahhoz, hogy fákrakásra és a zöld növények megkötésére használható. A kiváló páratartalomnak és nyírószilárdságnak köszönhetően a polipropilén zsinórokat széna bálázására, csomagolásának szállítás előtti rögzítésére és különféle rögzítési munkákra is használják. Biztosan szükséged lesz rájuk is!

Ha ellenőrizni szeretné a palánták magasságát anélkül, hogy megsérülnének, akkor a fehér kerti polipropilén zsinegből válassza ki a 100 m - 100 g-ot. Ennek a hosszúságnak lehetővé kell tennie, hogy legalább több tucat fát vagy cserjét rögzítsen a tartókhoz. A műanyag szál lehetővé teszi a málna cserjék sorának biztosítását is. Polipropilén zsinegünk felhasználható gyümölcs- és virágterheléssel ellátott növényszárak kötéséhez. Ez az anyag nem vágja át a növényi szöveteket, mégis stabilan tartja azokat. A kerti polipropilén zsineg az UV sugárzás miatt nem romlik, és nem szívja fel a vizet, így teljes mértékben ellenáll a penésznek. Mivel könnyű leválasztani, újra felhasználhatja. Ez a termék tökéletesen alkalmas szénabálák kötésére, üvegházakban és pavilonokban történő építési munkákra, valamint otthoni használatra. Érdemes mindig kéznél tartani - különösen, ha ilyen megfizethető áron érkezik.

Nézze meg a különböző hosszúságú fehér és sárga polipropilén zsinegek versenyképes árainkat. A gyors házhozszállítás megrendelhető üzletünkben. Ne habozzon, élvezze ezt az ajánlatot, és győződjön meg róla, hogy oldalunkon a gyors online vásárlás mindig profitot hoz!