• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Višegodišnje biljno gnojivo - Sumin - 1 kg -

9.13
Kupio: 49 osoba
022154
Rasprodano

Gnojivo za višegodišnje biljke Sumin pomoći će vam u uzgoju mnogih biljaka. Trajnice spadaju u biljke koje se mogu vidjeti u vrtovima diljem svijeta. Cvjetnice ili ukrasne trajnice zahtijevaju hranjenje prema svojim specifičnim potrebama. Predstavljena biljna hrana stvorena je upravo s tom pretpostavkom. Jedan pripravak opskrbljuje tu skupinu biljaka svime što im je potrebno. Prilagođeni omjeri sastojaka i odgovarajući oblik makro- i mikronutrijenata osiguravaju pravilan, postupni rast biljaka. Trajnice koje dobivaju dovoljne količine hrane izdašno cvjetaju i daju brojne izdanke. Element koktel u obliku malih granula se postupno oslobađa, omogućujući biljkama snažan rast bez izlaganja nedostatku hranjivih tvari. Pravilno gnojene trajnice izgledaju bolje, stvaraju više pupova tijekom duljeg vremenskog razdoblja i daju cvjetove u zasićenim bojama. Popravlja se i cjelokupno stanje biljaka jer postaju manje podložne bolestima i štetnicima, te se brže oporavljaju od ozljeda.

Predstavljeno višegodišnje biljno gnojivo ima nekoliko prednosti koje olakšavaju njegovu upotrebu. Granulirani oblik pomaže pri ravnomjernom širenju po biljkama. Ne praši se tijekom posipanja i ne stvara korica u skladištenju. Ne ustručavajte se koristiti naš višenamjenski proizvod u kućnim vrtovima, na parcelama, javnim zelenim površinama i bilo kojem drugom mjestu gdje uzgajate višegodišnje biljke.

Navedena cijena vrijedi za pakiranje od jednog kilograma gnojiva. Upute za uporabu, preporučeno vrijeme uporabe i doziranje uključeni su u informacije o proizvodu na pakiranju.