Popularni proizvod Ovaj je proizvod zadnji put kupljen prije 1 minute.
  • 12,000.00 ₽ Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Cucamber "Cornichon de Paris" - idealan za kisele krastavce - 70 sjemenki - Cucumis sativus - sjemenke

Stara cijena: 205.21 
133.33 
Uštedjeli ste: 71.88  (35%)
Promocija završava 2020-07-12
Promocija završava
003544
Na lageru
+

Cucamber je nezamjenjiva sezonska biljka. Može se koristiti na mnogo načina - od svježih zelenih kriški ili batoneta do krastavaca u staklenkama. Svaki uvaženi kuhar ima svoj recept, ali svi se slažu da su kvalitetne komorice apsolutno neophodne. Predstavljena sorta idealna je za kisele krastavce i ostale konzervirane proizvode.

"Cornichon de Paris" je raznolikost krastavaca koju će svi gurmani diviti. Spada u srednje rane sorte. Plodovi su kratki i zbijeni i treba ih ubirati kada dosegnu dužinu od 3 do 5 cm. Zelena koža je labavo prekrivena debelim bradavicama. Voće ne pokazuje tendenciju žutnje s vremenom. Vrlo nježni, sočni i hrskavi u okusu, idealno se uklapaju u staklenke. Oni zadržavaju sve svoje okuse i teksture čak i nakon pasterizacije. Mogu se pohraniti čak i cijelu zimu.

Cucambers pruža mnoštvo kulinarskih mogućnosti. Svaka kuharica sadrži barem nekoliko recepata za kisele krastavce. Okus i aroma ovise o začinima i dodacima. Cucambers se mogu sačuvati u cjelini, izrezati u štapiće, narezati ili rezati u četvrtine. Senf marinada s ljutom paprikom i svježim lukom postaje sve popularnija ovih dana. Cornichons se savršeno uklapaju u mesna jela, hladna i pečena. Komadići aromatičnih krastavaca izravno iz posude obogatit će sendviče pripremljene u hladnim zimskim danima. Domaći tartar umak od odabranih ukiseljenih cucambersa dobro se slaže s jajima, ribljim i hladnim mesnim jelima. Kiseli cornichons dobrodošli su, osvježeni dodatak vašem dnevnom jelovniku tijekom jeseni i zime.

Cucambers su drugo po redu kupljeno sezonsko povrće u Europi nakon rajčica. Iako njihova kultivacija predstavlja neke probleme, kukavice su široko zasađene u našim kućnim vrtovima. Cucambers treba sijati u zemlju u skupinama ili redovima blizu sredine svibnja, kada je nestao rizik od mraza. Ove biljke preferiraju dobro osvijetljena, brzo zagrijavajuća mjesta s humusnim, alkalnim tlom. Ne zaboravite redovito napajati cucambers mlakom, nikada hladnom vodom. Mjesta sadnje krumpira treba također redovito oploditi i oploditi.

Ohrabrujemo vas da kupite sjemenke od cornichon cucamber-a "Cornichon de Paris" -razred.

Jedna vrećica sadrži 2 g sjemena i popraćena je općim podacima o biljci i metodama uzgoja.

  • Težina: 2 g
  • Upotreba: kiseli krastavci, konzervi
  • Vegetacijski oblik: godišnji
  • Mjesto: sunčano i toplo s humusnim alkalnim tlom


Približno 70 sjemenki (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - posluje već više od desetljeća i od samog početka smo kvalitetu naših proizvoda učinili najvišim prioritetom. Tijekom godina isporučili smo najkvalitetniju robu na desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta. Njihovo zadovoljstvo dokazuje da smo izabrali pravi put.

Sve sjemenke koje prodajemo podliježu provjeri kontrole kvalitete na više razina i tek tada se pažljivo pakiraju i otpremaju. Našim proizvodima dodijeljeni su brojni certifikati i sukladni su najvišim standardima Europske unije. Naši zaposlenici su iskusni vrtlari koji su sretni da odgovore na svako vaše pitanje.

Odakle dolazi naše sjeme?

Sva sjemena koja se prodaju u našoj trgovini dolaze od najboljih proizvođača iz cijele Europske unije. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s njima uspjeli smo razviti najprikladnije uvjete skladištenja i otpreme, jamčeći da ćete uvijek dobiti svježe i pažljivo ispitane serije sjemena. Isključivanje posrednika iz cijelog procesa ne samo da nam omogućuje da izbjegavamo slanje zastarjelih sjemenki koje su možda predugo ležale na policama skladišta, nego i osigurava najatraktivniju cijenu za proizvode vrhunske kvalitete.

Proces kontrole kvalitete

Sva naša sjemena moraju proći proces kontrole kvalitete u četiri faze.

Prva faza započinje pažljivim odabirom dobavljača. Nakon što nastavimo s kontroliranjem njihovih usjeva, strani proizvođači nisu isključeni iz procesa kontrole kvalitete. Biljke se provjeravaju u svakoj fazi njihovog razvoja: kada počnu rasti, tijekom cvatnje i kada počinju donositi plodove (sjemenke). U ovoj fazi najvažnije je osigurati pravilan razmak biljaka. Zahvaljujući tome mogu se osigurati željene morfološke karakteristike svake pojedine vrste ili sorte, kao što su boja, visina i oblik.

Druga faza sastoji se od detaljnih verifikacijskih testova u laboratorijskim uvjetima. Korištenjem najkvalitetnije opreme od strane visoko kvalificiranog osoblja, naši dobavljači obavljaju više od 30 000 provjera kvalitete godišnje. Sjemenke koje ne zadovoljavaju naše zahtjeve podliježu tehnološkim procesima prerade, uključujući sušenje, čišćenje, nadogradnju i ispitivanje.

Treća faza počinje sijanjem sjemena na odabranim kontrolnim plohama. Na taj način dobivamo vrijedne, točne informacije o njihovoj klijavosti koje se moraju održavati na odgovarajućoj razini. Istovremeno se u ovoj fazi provjerava sortni identitet svake vrste.

Četvrta faza odvija se u našim skladištima i sastoji se od uklanjanja sjemena koji su predugo skladišteni na našim policama i zamjene s novim serijama. Svaki paket je označen s jedinstvenim brojem serije i također s datumom krmače.

Sve četiri faze kombinacije omogućuju nam da sa sigurnošću tvrdimo da sjemenke koje isporučujemo u skladu s najvišim standardima i da su završile sve potrebne kontrolne stupnjeve s bojama.

Nagrade i nagrade

Sjemenke koje prodajemo široko su prepoznate po svojoj kvaliteti i osvojile su mnoge nagrade. Naše sjeme osvojilo je brojne zlatne medalje i priznanja za njihovu visoku kvalitetu. Svijet cvijeća također je nagrađen za svoj inovativni pristup.

Među tim nagradama bile su: VRHUNSKA INOVACIJA (lipanj 2015.), ZLATNA MEDALJA NA MEĐUNARODNOM SAJMU POZNAN (2015.), LIDER KVALITETA POTROŠAČA (2014), POLJOPRIVREDNA GODINA (2014).

Također, dvije godine zaredom smo dobili i certifikat “IDEAL BUSINESS”.

Klijanje

Posvećeni smo prodaji samo najkvalitetnijih sjemenki. Uzimajući u obzir napore koje svakodnevno činimo, molimo obratite pažnju na to da su biljke živi organizmi, a njihova klijavost i rast ovise o mnogim čimbenicima, kao što su temperatura, tip tla, vlažnost i učestalost zalijevanja, vrijeme i uvjeti sjetve, upotreba gnojiva i sredstava za zaštitu bilja (pesticidi), kao i vremenskih i klimatskih uvjeta. Pružamo pomoć dijeleći točne i ažurirane podatke o sjetvi i uzgoju, međutim, ne možemo snositi nikakvu odgovornost za biljke koje nisu uzgajane u uvjetima prikladnim za određene vrste.