Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 15 órával ezelőtt vásárolták.
  • 12,000.00 ₽ Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Uborka - Cornichon de Paris - 70 magok - Cucumis sativus

Régi ár: 205.21 
133.33 
Megtakarítás: 71.88  (35%)
A promóció véget ér 2020-07-05
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 337
003544
Készleten
+

A Cucamber egy szezonális növény. Olyan sokféleképpen használható - a friss zöld szeletekről vagy a batonnetekről az edények savanyúságaig. Minden tiszteletre méltó szakácsnak saját receptje van, de mindannyian egyetértenek abban, hogy a minőségi sütemények elengedhetetlenek. A bemutatott fajta savanyúságra és egyéb tartósítószerekre ideális.

A "Cornichon de Paris" egy uborkafajta, amelyet minden ínyenc fog csodálni. A korai fajták közé tartozik. A gyümölcsök rövidek és tömörek, és 3–5 cm hosszúságig kell betakarítaniuk. A zöld bőrt lazán vastag szemölcsök borítják. A gyümölcs idővel nem mutat sárgulást. Nagyon finom, lédús és ropogós ízű, ideálisan belefér az edényekbe. A pasztőrözés után is megőrzik ízüket és textúrájukat. Egész télen is tárolhatók.

Az uborka sokféle kulináris lehetőséget kínál. Minden szakácskönyv legalább néhány receptet tartalmaz a savanyúságra. Az íz és aroma a fűszerektől és a kiegészítőktől függ. Az uborka egészben tartható, botokkal vágva, szeletelve vagy negyedben vágva. Napjainkban egyre népszerűbbé válik a mustáros marinád forró paprika és friss hagyma. A corniconok tökéletesen illeszkednek a hideg és pörkölt húsételekhez. Aromás uborka szeletek egyenesen az edényből a hideg téli napokon elkészített szendvicseket gazdagítják. A kiválasztott pácolt uborkaból készült házi tartármártás jól szolgálja a tojás, a hal és a hideg húsételeket. Őszi és téli időszakban a pácolt cornichonok üdvözölték, frissítik a napi menüt.

Az uborka a második leggyakrabban vásárolt szezonális zöldség Európában a paradicsom után. Bár termesztésük bizonyos problémákat vet fel, az uborka széles körben ültetik házunk kertjébe. Az ültetvényeket a talajba a május közepének közelében álló csoportokban vagy sorokban kell ültetni, amikor a fagyosodás veszélye eltűnik. Ezek a növények a jól megvilágított, gyorsan felmelegedő helyeket kedvelő, lúgos talajúak. Ne felejtsük el rendszeresen hideg vízzel, soha ne hideg, vízzel önteni. Az uborka ültetési helyeket rendszeresen meg kell győzni és megtermékenyíteni.

Javasoljuk, hogy vásároljon cornichon uborka magokat a "Cornichon de Paris" fajta.

Egy zsák 2 g magot tartalmaz, és általános információkat tartalmaz a növényről és a termesztési módszerekről.

  • Súly: 2 g
  • Használat: savanyúság, konzerv
  • Növényi forma: éves
  • Helyszín: napos és meleg, lúgos talajjal


Körülbelül 70 mag (+/- 20%)

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.