• $170.00 Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Geranium, semințe Pelargonium

Veți găsi semințe de pelargonium (geranium) în magazinul nostru de grădină. Această plantă este deseori numită regina balcoanelor. Semințele Pelargonium se remarcă cu o înaltă calitate, deoarece vin numai de la producători renumiți. Puteți alege din numeroasele varietăți de gerarină cu flori diferite colorate. Datorită acestei opțiuni variate, puteți crea cu ușurință o compoziție excelentă care să vă împodobească balconul sau interiorul casei de la începutul primăverii până la primii înghețuri din toamnă.

Vă recomandăm pelargonium cu flori roșii care ar arăta grozav în cutii de balcon și vase de toate felurile pe o terasă și acasă. Acest soi poate, de asemenea, să decoreze spațiul public. Armonizează cu soiul de pelargonium care produce flori albe mari adunate în umbrele impresionante. Sugerăm, de asemenea, să încercăm geraronul roz-portocaliu care poate fi plantat atât în vase, cât și în paturi de flori. Iarbă-pelargonium frunze care dezvoltă flori unice, multicolore vor prospera în coșuri agățat și împodobesc interior și de acasă de vecinătate din primăvară până în toamnă. Frunzele sale prezintă și valoare decorativă - strălucesc și seamănă cu frunzele de iederă, de unde și numele.

Pelargonium este destul de neobișnuit în cultivare și nu ar trebui să cauzeze probleme chiar grădinarilor neexperimentați. Ar trebui să ne amintim, totuși, că ar trebui să crească în sol permeabil și fertil. Ar trebui să-l udi la fiecare două zile și chiar zilnic în perioade mai calde. Nu îl presați cu apă, deoarece acest lucru duce deseori la putrezire.