• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Clopoței, Campanula

Explorează gama noastră largă de semințe de Clopoței - Diverse specii de clopoței te așteaptă!

Pătrunde în lumea fermecată a semințelor de Clopoței în timp ce prezentăm o selecție variată. Printre ofertele noastre vei găsi selectați Clopoței Carpatini, Clopoței grupați fermecători, Clopoței cu frunze de piersică delicate, clopoței Canterburieni atemporali, Clopoței zâne jucăuși, Clopoței cu pete eleganți și Clopoței sârbi tentatori.

Aceste semințe de Clopoței se laudă cu flori ornamentale în formă de clopot care vor împodobi marginile tale, grădinile de stânci, pantele și balcoanele cu frumusețe naturală. Unele specii de clopoței pot fi chiar cultivate pentru flori tăiate care se potrivesc perfect în buchete. Mulți Clopoței prosperează în condițiile noastre climatice, cu toate că unele dintre ele nu sunt foarte rezistente la îngheț. În astfel de cazuri, partea supraterană a plantei trebuie tăiată, iar planta acoperită pentru iarnă.

Toate semințele de Clopoței disponibile în magazinul nostru online respectă cele mai înalte standarde de calitate, deoarece provin doar de la producători renumiți. Ai îndoieli? Încearcă-le cu încredere!