• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Afine

Îngrășămintele pentru afine oferă o soluție testată pentru toate provocările pe care le poți întâlni în creșterea acestor arbuști fructiferi. Ele sunt indispensabile pe tot parcursul sezonului de vegetație, mai ales atunci când plantele dezvoltă noi lăstari, produc flori și rodesc. Le recomandăm să le utilizați înainte de a planta arbuști noi. Înainte de a cumpăra tăieturi, asigurați-vă că solul de pe locul ales este acid. Un pH scăzut al solului (ideal între 3,5 și 4) asigură că afinele cu tufișuri înalte din nord prind rădăcini și se dezvoltă corespunzător. Aceste plante au dificultăți pe solurile insuficient de acide, suferind de cloroză și nereușind să absoarbă nutrienții în astfel de condiții.

Vă recomandăm să utilizați îngrășăminte organice, precum gunoiul de găină, pentru a reduce eficient pH-ul solului înainte de a planta tufișuri de afine. Vaccinul Mycorrhiza, care crește capacitatea de absorbție a rădăcinilor și protejează împotriva fitofthorizei, este o soluție inovatoare pentru cultivarea tuturor plantelor acidofile. Vaccinul nostru Mycorrhiza pentru rododendroni, verzi și afine de la Zielony Dom necesită doar o singură aplicare pentru a îmbunătăți semnificativ vigurozitatea și sănătatea arbuștilor dvs.! Oferim, de asemenea, îngrășăminte minerale de înaltă calitate, inclusiv îngrășământul pentru afine și plante acidofile Florivit (în ambalaje de 1 și 3 kg), îngrășământul Blueberry Hortifoska de la Agrecol (un îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină) și îngrășământul Blueberry de la Target. Pentru rezultate imediate, optați pentru îngrășăminte lichide precum îngrășământul organic lichid pentru afine de la Target sau îngrășământul de urgență "Magiczna Siła" (Puterea Magică) de la Substral, potrivit pentru aplicarea în sol și pe frunze și excelent pentru revitalizarea plantelor slăbite. Luați în considerare și îngrășământul pentru afine cu eliberare lentă și eficientă de la Target, un granulat gros cu eliberare lentă care necesită doar o singură aplicare pe sezon.

Garden Seeds Market satisface toate nevoile cu o gamă largă de îngrășăminte pentru afine de la producători renumiți la prețuri competitive. Explorați ofertele noastre și cumpărați cu încredere în satisfacția dvs.

91.48 leu