• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Plante cu Fructe

Vei descoperi semințe ale unei game largi de specii de fructe în categoria noastră Semințe de Plante cu Fructe, de la cele mai populare la cele mai puțin cunoscute comori. Poți fi sigur că toate semințele din oferta noastră sunt de cea mai înaltă calitate, provenind exclusiv de la producători de renume.

Dacă ai o predilecție pentru cultivarea plantelor mai puțin comune, selecția noastră de Semințe de Plante cu Fructe include opțiuni exotice precum opuntia (sabra), pepino, goji, rodia pitică, goosefoot frunzos și physalis (căpșuna de Peru). Deoarece majoritatea acestor specii nu sunt potrivite pentru climatul mai rece, îți recomandăm să le cultivi în ghivece în interior, într-o seră sau într-un tunel încălzit. Dar nu-ți face griji, oferim și semințe pentru fructe mai familiare, cum ar fi căpșuni, căpșuni sălbatice, pepene verde și magnolia chinezească, toate putând fi cultivate cu succes în aer liber.

Nu ezita—alege semințele fructelor tale preferate din categoria noastră de Semințe de Plante cu Fructe și bucură-te de plăcerile recoltării unor culturi delicioase, dulci și sănătoase.