• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Măcriș

Oferim semințe de măcriș în magazinul nostru online de grădinărit. Măcrișul este o plantă cu frunze valoroasă, dar adesea subestimată, cunoscută pentru conținutul său bogat de vitamine și minerale, cum ar fi fierul, fosforul și diverse substanțe nutritive esențiale.

Recomandăm în mod deosebit varietatea noastră de măcriș "Lyon", care este special concepută pentru grădinarii începători. Această varietate prezintă o excelentă rezistență la îngheț, cu toate că din păcate poate produce tulpini înflorite din când în când. Măcrișul poate fi folosit pentru a îmbunătăți gustul supei și salatelor delicioase. Vă rugăm să rețineți importanța îndepărtării tulpinilor de la frunzele mai vechi, deoarece acestea au tendința de a acumula oxalați dăunători care pot afecta rinichii.

Aveți încredere că toate semințele noastre de măcriș, disponibile în magazinul nostru online, sunt de înaltă calitate și au o capacitate bună de germinare, datorită surselor noastre de încredere. Dacă aveți încă îndoieli, de ce să nu le încercați și să experimentați beneficiile cultivării propriului măcriș?