• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Creson

Magazinul nostru de grădinărit vă oferă cu mândrie Semințe de creson, un element indispensabil pentru decorațiunile voastre de Paște. Aveți certitudinea că semințele disponibile în magazinul nostru provin de la furnizori de înaltă calitate și de încredere.

Semințe de creson dau o plantă incredibil de nutritivă, bogată în vitamine esențiale precum C și K, precum și în minerale și uleiuri esențiale. Face minuni pentru piele și unghii. Datorită conținutului său ridicat de vitamina K, cresonul ajută, de asemenea, la menținerea densității osoase prin reducerea pierderii de calciu și susține funcționarea sănătoasă a rinichilor și pancreasului. În plus, este un stimulent al apetitului fantastic, perfect pentru a încuraja mâncătorii mofturoși.

Nu ezitați — comandați-vă Semințe de creson astăzi! Această plantă este benefică pe tot parcursul anului, nu doar la Paște. Cultivarea ei este atât de simplă încât chiar și copiii pot crește cu ușurință muguri de creson. Trebuie doar să înmuiați semințele în apă pentru o perioadă scurtă de timp, apoi să le transferați pe bumbac umed sau țesătură de celuloză. Vei avea muguri comestibili gata de savurat în doar 8-10 zile. Acești muguri sunt o adăugare versatilă la o varietate de feluri de mâncare, în special la rețetele pe bază de produse lactate. Pentru a face cultivarea cresonului și mai simplă, luați în considerare utilizarea unui dispozitiv special de încolțire. Puteți cultiva, de asemenea, această plantă minunată în grădina dvs. folosind un sol bine pregătit. Acționați acum și bucurați-vă de numeroasele beneficii ale Semințelor de creson, oferindu-vă o gustare delicioasă, sănătoasă și estetică în cel mai scurt timp!