• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Legături pentru Cabluri, Cleme pentru Furtun și Benzi

Legături pentru cabluri, cleme pentru furtun și benzi sunt accesorii indispensabile care sunt utile atât acasă, cât și în grădină. Acestea sunt potrivite pentru diverse scopuri, cum ar fi conectarea furtunurilor de grădină și fixarea plantelor la suporturi. Aceste produse sunt foarte durabile și rezistente chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. Veți găsi o gamă largă de legături pentru cabluri, cleme pentru furtun și benzi versatile în magazinul nostru online. Am adunat toate aceste produse în această categorie dedicată - doar spuneți-ne ce aveți nevoie!

Dacă căutați legături pentru cabluri, le avem în mai multe dimensiuni diferite. Alegeți cleme pentru furtun cu dimensiuni cuprinse între 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm și 32-50 mm - produsele noastre sunt fabricate din oțel galvanizat, ceea ce le face practic indestructibile. Aveți nevoie de benzi elastice potrivite pentru susținerea plantelor? Comandați benzi elastice auto-blocante mixte de 13/17/22,5 cm, ideale pentru fixarea copacilor tineri. Materialul folosit în producția lor își menține forma atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute, rămânând flexibil și rezistent la deteriorare. De asemenea, puteți lega puieții de suporturi cu ajutorul clemelor pentru copaci, arbuști și alte plante de grădină (oferim acest produs în mai multe dimensiuni) sau puteți explora banda de 40 x 2,5 cm pentru copaci/benzi cu o cataramă și prindere cu arici (velcro), care este moale, dar puternică și ușor de ajustat. Dacă căutați o soluție cu adevărat rentabilă, cumpărați sârmă de grădină izolată moale, un produs ieftin, dar durabil și reutilizabil. În oferta noastră mai sunt disponibile și cleme elegante și sofisticate pentru ghivece, cum ar fi cleme pentru orhidee, cleme pentru plante și cleme pentru plante cățărătoare montate pe perete. Aceste produse vă ajută să vă mențineți plantele din casă și de pe balcon organizate și să le formați după nevoile dvs.

Vă încurajăm să plasați comenzi pentru legături pentru cabluri de înaltă calitate, cleme pentru furtun și benzi la prețuri competitive. Este foarte recomandabil să le aveți mereu la îndemână. Nu ezitați să profitați de serviciul nostru de LIVRARE GRATUITĂ și să completați setul dvs. de unelte pentru grădinărit. Vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!

8.85 leu
14.06 leu