• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Materiale igienice sanitare

Categoria "Materiale igienico-sanitare" este locul în care am adunat echipamente esențiale de siguranță la locul de muncă, produse de curățare pentru casă, detergenți pentru unelte de grădină și produse specializate pentru compostiere, fose septice și coșuri de gunoi. Asigurați-vă că oferiți cea mai bună îngrijire casei și mediului său!

Căutați soluții pentru fosa septică sau stația de epurare? Doriți să eliminați mirosurile persistente? Alegeți activatorii și tabletele noastre de încredere pentru fosele septice. Verificați EXPEL Bio-activatorul cost-eficient și rapid pentru fose septice și stații de tratare a apelor uzate, precum și tabletele Bros – Microbec Ultra – pentru fose septice, ambele disponibile la prețuri imbatabile. Aveți nevoie de o cantitate mai mare? Optați pentru detergentul Target de 1 kg pentru fose septice și stații de epurare a apelor uzate. Pentru echipamentul de protecție, explorați subcategoria de măști cu filtru facial. Acolo, descoperiți masca de protecție Agrecol Filter la un preț accesibil și eficientă care asigură protecția sistemului respirator. Magazinul nostru online prezintă cu mândrie ochelarii de protecție Resiste cu lentile din policarbonat și ochelarii de protecție Galardo contra stropilor din policarbonat. Echipați-vă pentru un lucru în siguranță și confort! De asemenea, recomandăm săpunul de potasiu Agrecol în sticle de 500 ml - soluția definitivă pentru curățarea uneltelor de grădină, ghivecelor și frunzelor de plante. Cu gama noastră din categoria "Materiale igienico-sanitare", îngrijirea completă a grădinii dvs. nu a fost niciodată mai simplă!

Nu ezitați, beneficiați de prețurile noastre extrem de competitive! Comandați activatori pentru fose septice, detergenți, măști cu filtru facial și multe altele pentru livrare rapidă și sigură acasă de la magazinul nostru de grădinărit online. Nu ratați această oportunitate – magazinul nostru de grădină este locul dvs. de oprire unic. Răsfoiți selecția noastră astăzi!

20.96 leu
33.01 leu