• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Șnururi și Frânghii

Categoria "Șnururi și Frânghii" este perfectă pentru tine dacă ești în căutarea unor produse puternice și durabile. Magazinul nostru online oferă o selecție largă de șnururi și frânghii proiectate pentru a te asista într-o multitudine de sarcini. Oferim frânghii făcute din materiale naturale cum ar fi bumbacul, sisalul, inul și iuta. De asemenea, avem la dispoziție frânghii sintetice robuste, rezistente la tăiere. Cu o varietate vastă de culori, lungimi și grosimi disponibile, ești sigur că vei găsi produsele care să îndeplinească cerințele specifice ale tale.

Șnururi și frânghii sunt unelte aparent simple, dar indispensabile, care ar trebui să fie un element de bază în fiecare gospodărie. Frânghiile rezistente sunt esențiale pentru asigurarea diverselor obiecte, legarea prelatelor sau strângerea pachetelor. Ele se dovedesc a fi incredibil de utile în tot felul de proiecte de construcții și renovări, în garaje și ateliere. Fiecare entuziast al bricolajului ar trebui să aibă o selecție de șnururi și frânghii la îndemână. Pe lângă utilizările lor practice, șnururile și frânghiile sunt de asemenea folositoare pentru măsurare și trasare de linii drepte. Nu uita să pachetezi câteva pentru picnicuri, camping și excursii pe munte. Sunt de asemenea cruciale în sporturile nautice, cum ar fi navigația. Iar pentru cei cu o înclinație spre creativitate, frânghiile colorate în mod atractiv pot fi integrate în diverse meșteșuguri și hobby-uri.

Explorează gama noastră și descoperă articolele perfecte pentru nevoile tale. Cumpără online cu noi și bucură-te de produse de înaltă calitate fără prețuri exorbitante! Beneficiezi de costuri scăzute de livrare și timpuri rapide de livrare, permițându-ți să te bucuri de noile achiziții aproape imediat!

22.78 leu
23.76 leu
26.59 leu
30.75 leu
35.32 leu
36.34 leu
36.34 leu
45.32 leu
46.51 leu
48.79 leu
62.26 leu
63.82 leu
68.39 leu
78.22 leu
86.68 leu