Linii și frânghii

Categoria Linii și frânghii este pentru dvs. dacă căutați produse puternice și durabile. Veți găsi o selecție largă de linii și funii care vă vor ajuta să îndepliniți diverse sarcini la magazinul nostru online. Oferim linii din materiale naturale, cum ar fi bumbac, sisal, lenjerie, iută. De asemenea, avem la dispoziție linii sintetice durabile, rezistente la forfecare. O selecție largă de culori, lungimi și grosimi diferite vă vor permite să găsiți produse care se potrivesc nevoilor dvs.

Liniile și frânghiile sunt instrumente cu cheie joasă, dar foarte utile, care ar trebui să fie prezente în fiecare gospodărie. Frânghiile durabile vă ajută să fixați diverse obiecte, să legați hote de panou sau să împachetați lucruri. De asemenea, sunt de ajutor în toate lucrările de construcție și renovare, în garaje și ateliere. Toți bărbații și femeile din bricolaj ar trebui să fie echipate cu funii. Frânghiile și liniile ajută la măsurarea lucrurilor și la trasarea liniilor drepte. Nu uitați să luați unele pentru picnic, camping și drumeții. De asemenea, sunt de neprețuit în sporturile nautice, de exemplu, navigația. Liniile colorate pot arăta frumos în diferite meserii și hobby-uri.

Aflați mai multe despre sortimentul nostru! Găsiți ce aveți nevoie și faceți cumpărăturile online fără să plătiți excesiv! Costurile reduse de expediere și termenele scurte de livrare vă permit să utilizați produse proaspăt cumpărate aproape imediat!

38.84 leu
38.84 leu
51.33 leu
58.41 leu
70.14 leu
70.14 leu
88.90 leu
88.90 leu
98.28 leu
100.63 leu
105.32 leu
121.52 leu