• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Paleți de Turbă

Paleți de Turbă sunt o soluție modernă pentru cultivarea puieților atât acasă, cât și la nivel profesional. Cu acest produs, puteți semăna semințe rapid și ușor fără a vă murdări mâinile. Lăsați-ne să vă explicăm cum funcționează!

Paleții de turbă extensibili sunt mici porțiuni de turbă, comprimate și înfășurate într-un material biodegradabil. Când sunt udați, acești peleți se extind, transformându-se într-un "ghiveci" ecologic. Turba este ușoară, permeabilă și poate absorbi o cantitate semnificativă de apă, oferind semințelor în germinație condițiile ideale de creștere. Nu va mai trebui să transportați saci grei de sol pentru semințe sau să pregătiți amestecuri de unul singur. Spuneți adio sarcinii repetitive de spălare a ghivecelor și tristeții de a deteriora rădăcinile sensibile în timpul transplantării. Paleții de turbă simplifică producția de puieți. Deoarece sunt făcuți din materiale 100% naturale, îi puteți planta direct cu puieții. Aceasta este o soluție ecologică, rentabilă și economisitoare de timp. Cumpărați paleți de turbă de calitate superioară la un preț special în magazinul nostru online. Îi oferim în grosimi de 18, 33 și 44 mm, cu pachete variind de la 10 la 996 bucăți. Faceți clic pe produs, priviți mai îndeaproape și răsfățați-vă cu un test al acestui produs excepțional.

Alăturați-vă nouă pentru o experiență de cumpărături la piața online de semințe de grădină. Cultivarea plantelor cu ajutorul nostru este mai puțin solicitantă și mai satisfăcătoare. Comandați paleți de turbă astăzi și beneficiați de livrare la domiciliu la un preț accesibil.