• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Coșuri de rufe

Coșurile de rufe sunt soluția perfectă pentru a menține ordinea în baie și zona de spălătorie. Colecția noastră include coșuri compacte, concepute pentru spații mai mici, care nu ocupă prea mult loc, precum și opțiuni de mărime XXL, ideale pentru gospodăriile mai mari. Explorați gama noastră de containere ușoare, practice și elegante pentru a găsi cea care se potrivește cel mai bine decorului băii dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de un coș mare cu capac, coșul nostru de rufe gri-maro de 45 de litri ar putea fi exact ceea ce căutați. Designul său include orificii de ventilație care promovează circulația aerului, prevenind formarea mucegaiului. Nu doar funcțional, dar și la modă, servește ca un adaos atractiv la interiorul dumneavoastră. Pentru cei care necesită și mai mult spațiu de depozitare, luați în considerare coșul nostru de rufe gri-maro de 60 de litri Per. Selecția noastră include și modele precum coșul de rufe verde sau gri de 65 x 44 cm Jost, a cărui structură de plasă ajută la menținerea unui miros proaspăt al rufelor pentru perioade mai lungi între spălări. Nu uitați să aruncați o privire și la cutia noastră de depozitare Lotta de 12 litri, care este special concepută cu mânere confortabile pentru a transporta mai ușor rufele grele și umede.

Vă invităm să răsfoiți varietatea noastră de coșuri de rufe. Le veți găsi la prețuri competitive și disponibile pentru livrare convenabilă de la ușă la ușă în magazinul nostru online de grădinărit. Nu întârziați – îmbunătățiți-vă rutina zilnică cu mai multă ușurință și eficiență.