• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Agenți de curățare

Agenții de curățare disponibili în magazinul nostru online sunt de cea mai bună calitate, produse premium. Veți găsi geluri antibacteriene și balsamuri de curățare puternice proiectate pentru a aborda petele încăpățânate și persistente. Avem, de asemenea, produse excelente pentru strălucirea frunzelor, soluții pentru eliminarea mirosurilor și agenți de curățare pentru suprafețe în special susceptibile la pete. Explorează ce am pregătit pentru tine!

Recomandăm cu căldură gelul antibacterian pentru mâini Arox de 50 ml. Nu doar că dezinfectează, dar este și blând cu pielea ta. Este protecția ideală împotriva rănilor minore și tăieturilor care ar putea să apară în timpul activităților de grădinărit. Printre agenții noștri de curățare profesionale, ia în considerare agentul ultra-eficient Bros-Morus pentru îndepărtarea funinginii negre pentru șeminee și cuptoare într-un pachet de 50g, sau balsamul Grobex pentru curățarea și conservarea pietrelor de mormânt, perfect pentru curățarea marmurei, terazzo și materiale similare. Ai nevoie de un dezinfectant eficient pentru coșurile de gunoi și sacii de deșeuri? Verifică agentul de curățare pentru recipientul de deșeuri Bros echipat cu un atomizor. Garden Seeds Market oferă, de asemenea, agenți de curățare cost-eficienti pentru plante, cum ar fi strălucirea populară a frunzelor Substral de 600 ml care previne acumularea de praf. Nu uita să explorezi și alte oferte ale noastre!

Lasă-ne să te ajutăm să menții un mediu ordonat și organizat în casa ta. Achiziționează agenți de curățare de la mărci renumite, inclusiv Bros, Substral și Zielony Dom, la prețuri competitive din magazinul nostru online. Lupta împotriva murdăriei, petelor și mirosurilor nu a fost niciodată mai simplă. Investește în produsele noastre specializate și bucură-te de un mediu imaculat fără să spargi banca!

25.15 leu