• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pubele

Un pubelă este un element esențial pentru orice casă, birou sau cabană de vară. Mici, medii sau mari; cu capace rotative sau basculante - le veți găsi pe toate în magazinul nostru online. Vă invităm să răsfoiți colecția noastră!

Dacă sunteți în căutarea unei pubele compacte potrivite pentru baie sau biroul dvs., luați în considerare pubela noastră Swantje de 10 litri, gri argintiu, cu capac rotativ sau pubela Rasmus de 10 litri, gri grafit, cu capac basculant. Alegeți o culoare care se integrează perfect cu interiorul dvs., îmbogățind spațiul fără a atrage atenția inutil. Dacă aveți nevoie de ceva mai mare, pubelele Swantje sau Rasmus de 25 de litri ar putea fi ideale. De asemenea, vă prezentăm elegantul pubelă bej Maxi-Swing de 23 de litri. Pentru bucătăria dvs., pubela Magne de 45 de litri, gri argintiu, cu capac cu deschidere la apăsare, este perfectă, având capacitatea de a reține o cantitate mare de deșeuri, reducând astfel nevoia de golire zilnică. Fiecare recipient din magazinul nostru este fabricat din plastic ușor, dar durabil și are un capac practic retractabil. Nu sunt doar funcționale, dar și estetic plăcute. Răsfoiți galeria noastră pentru a vedea singuri!

Magazinul nostru online este specializat în echipamente și accesorii pentru casă și grădină, oferind pubele la prețuri imbatabile. Descrierile produselor oferă specificații detaliate, inclusiv dimensiuni. Cu gama noastră largă de mărimi și culori, sunteți sigur că veți găsi pubela perfectă pentru spațiul dvs. Explorați selecția noastră astăzi!

32.68 leu
99.48 leu