• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Palisade și garduri

Palisade și garduri nu doar completează frumos aranjamentele din grădina ta, dar oferă și o funcționalitate excelentă. Fie că ai nevoie de ele pentru a separa plantele în expansiune de celelalte, pentru a-ți proteja spațiul de animalele domestice și sălbatice sau pur și simplu ca piese decorative, noi te avem acoperit. Descoperă cea mai cuprinzătoare gamă de palisade și garduri pentru grădină în magazinul nostru online.

Dacă ai nevoie de o protecție eficientă pentru copacii, arbuștii și granițele tale, ia în considerare plasa noastră de margine (diametru de ochiură 15 mm), disponibilă în dimensiuni: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m și 1,2 x 5 m. Plănuiești să închizi o zonă mai mare cu un gard scund? Profită de cei 50 de metri de plasă de margine la un preț imbatabil! Avem și durabila plasă de protecție verde Strong fencing (cu un diametru de ochiură de 30 mm) în dimensiuni de 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m, și plasa de protecție 1,2 x 5 m cu un diametru mic de ochiură (7 mm), perfectă pentru a descuraja animalele care se hrănesc cu scoarța copacilor. Dacă ești în căutare de o palisadă durabilă și atractivă pentru grădină, căutarea ta s-a încheiat. Alege palisada noastră modulară, ușor de instalat, ușoară și rezistentă la intemperii, care are o înălțime de 22,5 cm și este disponibilă în lungimi de 2,1 sau 2,7 m. Alternativ, poți opta pentru palisada mai scurtă de 4,05 m lungime și 6 cm înălțime pentru a contura o bucată de gazon, o grădină de pietre sau o graniță. Pentru cei care sunt atrași de estetica rustică, gardul nostru de grădină Woodgrain, scund, în culorile alb, maro, verde sau terracotta, cu dimensiunea de 26 cm x 2 m, este perfect. Iar dacă dorești o notă de eleganță, gardul ornamental pentru grădină, în culorile cupru, terracotta sau negru, măsurând 30 cm x 2,45 m, poate delimita cu eleganță cărările dintre granițe sau zonele de agrement.

Este evident că gama noastră de palisade și garduri este vastă, iar noi ne străduim neîncetat să ne îmbogățim colecția. Dacă ești în căutare de inspirație și idei pentru a crea o grădină magică, nu trebuie să cauți mai departe decât magazinul nostru. Bucură-te de oferte excelente pentru palisadele și gardurile noastre, realizate din materiale de cea mai bună calitate, toate din confortul casei tale. Îți asigurăm că a face cumpărături cu noi este întotdeauna o plăcere.