• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Palisade și garduri

Palatele și gardurile vor completa atractiv amenajările din grădină și vor afișa funcționalități excelente în același timp. Puteți să le utilizați pentru a separa plantele de târâre și răspândire expansive de celelalte plante, să le utilizați ca protecție de casă și animale sălbatice sau să le tratați pur și simplu ca un ornament. La magazinul nostru online veți găsi cel mai mare sortiment de palisade și garduri de grădină.

Dacă sunteți în căutarea unei protecții eficiente pentru copacii, arbuștii și marginile dvs., cumpărați ochiul de plasă de frontieră (diametrul rețelei 15 mm), disponibil în următoarele dimensiuni: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m sau 1,2 x 5 m. Intenționați să înconjurați o zonă mai mare cu un gard scăzut? Comandați 50 de metri de plasă de frontieră la un preț ridicol de mic! Oferim, de asemenea, o rețea de protecție de garduri puternice de culoare verde (cu un diametru de plasă de 30 mm), de 0,40 x 25 mi 0,60 x 25 m și plasă de protecție de 1,2 x 5 m cu diametru de plasă mică (7 mm) care se dovedește a fi protecție ideală împotriva animalelor care se hrănesc cu scoarță de copac. Doriți să cumpărați o palisadă de grădină durabilă și estetică? Veți găsi un magazin care îndeplinește aceste criterii și la magazinul nostru. Comandați Palisade modular de 22,5 cm, 2,1 sau 2,7 m lungime Palisade ușor de instalat, ușor și rezistent la intemperii. Puteți înconjura un petic de peluză, o grădină de stâncă sau o bordură cu un Palisade înalt de 4,05 m lungime, 6 cm înălțime. Dacă preferați teme bucolice, comandați fermecătorul de grădină din lemn gravat, scăzut, alb, maro, verde sau teracotă 26 cm x 2 m. În cazul în care căutați un decor mai sofisticat, comandați gardul de grădină din cupru, teracotă sau negru 30 cm x 2,45 m. Cu ajutorul său veți putea marca trasee între granițe sau un loc de relaxare.

După cum vedeți, selecția noastră a palisadelor și gardurilor este uriașă și încă lucrăm din greu pentru a o extinde. Dacă sunteți în căutarea de inspirație și idei, cum să creați o grădină de basm, le veți găsi în magazinul nostru. Economisiți bani datorită prețurilor excelente pentru palate și garduri, fabricate din materiale de calitate superioară și faceți achiziții fără a pleca de acasă. Vă garantăm că cumpărăturile cu noi vor fi întotdeauna plăcute.