• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Plante Ornamentale

Dacă te gândești să creezi o grădină naturalistică, trebuie neapărat să explorezi categoria noastră "Semințe de Plante Ornamentale". Aceste plante sunt un element esențial pentru orice spațiu de grădină proiectat în stil naturalistic. Selecția noastră include o gamă largă de specii de iarbă ornamentale, precum uksae coreean (iarba argintie chinezească), iarba pampas, iarba esparto, iarba cutremurătoare mare și iarba canar. Aceste ierburi nu servesc doar ca decorațiuni impresionante, dar sunt și excelente adăugiri la aranjamentele de flori uscate.

Iarba pampas este una dintre cele mai populare alegeri din categoria noastră "Semințe de Plante Ornamentale". Această iarbă poate crește destul de înalt, ajungând până la 2 metri înălțime. În toamnă, vei fi încântat de inflorescențele sale uimitoare, dense, albe, crem sau roz, care apar pe vârfurile acestor plante înalte. Acestea sunt ideale pentru fundalurile paturilor de flori sau ca accente elegante lângă bazinele de apă. Dacă ești interesat de crearea unei grădini de stânci, varietăți precum coada câinelui auriu, iarba albastră și iarba îndoită vor fi cele mai potrivite pentru nevoile tale. Aceste ierburi formează smocuri mai mici și armonizează frumos cu alte plante ornamentale. Coada iepurelui și iarba canar sunt de asemenea alegeri excelente, deoarece arată fantastic în aranjamentele de flori proaspete și uscate, și se încadrează natural în setările de grădină naturalistice.

Toate semințele de plante ornamentale din selecția noastră îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și prezintă rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători renumiți. Nu ne crede pe cuvânt - alege-ți varietatea preferată și convinge-te! Aceste ierburi sunt relativ ușor de cultivat, nu necesită condiții speciale și au nevoie de un minim de îngrijire. Ele vor continua să îmbogățească grădina ta chiar și atunci când majoritatea altor plante s-au ofilit.