• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Salvie

Descoperiți minunile Salvia în magazinul nostru de grădină, unde oferim o selecție atent selecționată de semințe de salvie. Gama noastră include atât salvie de grădină, cât și salvie de mușcat, cunoscute pentru proprietățile lor medicinale și culinare. Puteți fi sigur că semințele pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate și au o rată excelentă de germinare, deoarece provin doar de la furnizori de încredere. Acest lucru garantează o cultură de succes, cu condiția să respectați condițiile de creștere recomandate și măsurile de îngrijire.

Salvia de grădină este o plantă medicinală versatilă cu numeroase beneficii. Are proprietăți antiinflamatorii, astringente, ușor antifungice și antitusive. Indiferent dacă doriți să vă ușurați disconfortul digestiv, să reduceți hipertensiunea sau să tratați rănile care se vindecă încet, salvia vă poate ajuta. În plus față de utilizările sale medicinale, salvia este o delicatesă culinară, adăugând profunzime și aromă supelor, sosurilor și diferitelor alte preparate. Cu toate acestea, moderarea este cheia; uleiul esențial din frunzele de salvia poate fi destul de puternic și poate domina gustul felului dvs. de mâncare dacă este folosit în exces.

Pe de altă parte, salvie de mușcat este o alegere populară pentru aromatizarea băuturilor alcoolice precum berea și vinul. Când este uscată, servește ca un condiment parfumat atât pentru preparatele din carne, cât și pentru cele vegetariene. De asemenea, este un ingredient obișnuit în săpunuri și parfumuri.

Nu ratați ocazia de a vă îmbogăți grădina cu această plantă versatilă. Comandați-vă semințele de salvie astăzi și bucurați-vă de numeroasele beneficii pe care le aduc, de la aplicațiile medicinale la aventurile culinare. Este o completare perfectă pentru orice aranjament de pat de flori pe care îl aveți în minte.