• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Seturi și pachete

Am conceput categoria "Seturi și pachete" pentru a vă simplifica experiența de cumpărături în magazinul nostru de grădinărit. Fie că doriți să comandați o compoziție florală gata făcută, căutați legume pentru plantare în consorțiu, sau aveți dificultăți în a alege doar o varietate de ardei, "Seturi și pachete" vă acoperă pe toate, la prețuri excepțional de mici. Explorați colecțiile noastre cele mai vândute astăzi!

Visezi la o stratură de flori uluitoare în acest sezon? Am pregătit cu grijă seturi pentru a îndeplini visurile voastre de grădinărit. Pachetul nostru "Trezirea Primăverii" oferă plante cu perioade timpurii de înflorire, în timp ce setul "Cele Patru Elemente" este un amestec vibrant de semințe care produc flori în culorile galben, portocaliu, albastru și verde. Setul "Avangarda Florală" este destinat celor care iubesc florile înalte și statuare, iar "Poiana Montană" vă va transporta direct într-o stațiune alpină, chiar în propria dvs. grădină. Setul nostru "Grădina Paradisiacă" oferă șase specii unice, cu culori și forme neobișnuite ale frunzelor, florilor și fructelor.

Dar ce dacă vă imaginați un strat de flori în diferite nuanțe ale unei singure culori? Atunci seturile ca Giallo (galben), Indian Ocean (albastru), Bianco (alb), Rosa (roz), Verde (verde) sau Juicy Orange (portocaliu) sunt concepute special pentru voi. Și dacă vizați o secțiune monospecifică, dar multicoloră, nu ratați seturile noastre specializate de semințe precum Petunia cu Flori Mari, Morning Glory, Forget-me-not, Impatiens, Celosia, Zinnia și Verbena. Doriți ceva și mai unic? Oferim seturi de plante pentru a crea straturi de flori care imită steagurile naționale!

Dacă principalul dvs. accent este pus pe legume, nu v-am uitat. Seturile noastre de semințe de legume sunt gata să impresioneze. Experimentați cu noi varietăți ale unor legume bine cunoscute cu seturi ca "Pachet de varietăți de ceapă", "Sortiment de ardei dulci", "Selecție de salată Iceberg" și multe altele. Avem de asemenea seturi de legume BIO, seturi adaptate pentru cultivare în recipiente și chiar seturi concepute pentru crearea de conserve de iarnă și plantare în consorțiu. Și nu uitați, odată ce ați pregătit terenul pentru grădinărit, protejați-l de dăunători fără chimicale - optați pentru unul dintre seturile noastre de plante care îndepărtează dăunătorii!

Aceasta este doar vârful aisbergului; vă invităm să explorați mai departe magazinul nostru. Pentru a afla care specii și varietăți specifice sunt incluse într-un set ales, pur și simplu faceți clic pe numele sau imaginea acestuia - fiecare detaliu este enumerat în descriere. Profitați de prețurile noastre imbatabile la semințe de înaltă calitate, atât ornamentale, cât și practice. Vă urăm cumpărături plăcute!

-40%
178.34 leu 297.24 leu
-40%
178.34 leu 297.24 leu
-40%
178.34 leu 297.24 leu
Legume pentru intercropping - Set nr. 7 - semințe de 3 specii - -40%
11.35 leu 18.92 leu
Legume pentru intercropping - Set nr. 1 - semințe de 3 specii - -40%
11.71 leu 19.52 leu
Legume pentru intercropping - Set nr. 6 - semințe de 3 specii - -40%
11.71 leu 19.52 leu
Ierburi de bucătărie - Set mediu - semințe de 4 ierburi - -40%
14.84 leu 24.73 leu
Semințe încolțite - ridiche - selecție de patru soiuri - -40%
14.84 leu 24.73 leu
Kale - semințe din 4 soiuri de legume - -40%
14.85 leu 24.74 leu
Semințe de varză - selecție de 4 soiuri - -40%
14.85 leu 24.74 leu