• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Scări și suporturi pentru plante

Scările și suporturile pentru plante se dovedesc a fi absolut necesare în cultivarea multor plante de ghiveci, a crenguțelor ornamentale și a altor specii cu tulpini zvelte. Magazinul nostru online de grădină răspunde nevoilor iubitorilor de plante ornamentale, cu o selecție largă de suporturi pentru plante la prețuri accesibile. Veți găsi cu siguranță o scară sau o miză pentru plante mai mici și mai înalte.

Sortimentul nostru cuprinde suporturi de bambus ecologice de înaltă calitate - stâlpi, scări și suporturi ornamentale din lemn de bambus îndoit. Un pol gros și rezistent din fibră de nucă de cocos va oferi aranjamentelor tale un aspect natural, deosebit de atractiv cu plantele cu frunze mari. Oferim, de asemenea, scări ornamentale și suporturi din plastic și metal, pictate în diverse culori subduite sau strălucitoare. Iubitorii de orhidee vor găsi cu siguranță fermecătorii noștri palmieri, fire și spirale pentru susținerea tulpinilor fragede de orhidee.

Magazinul nostru online oferă tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru a asigura o creștere sănătoasă și aspect excelent pentru toate plantele tale verzi. Selecția noastră largă de scări de plante și suporturi de diferite forme și culori constă exclusiv în produse de înaltă calitate, de lungă durată. Cumpărați online la prețuri competitive și economisiți timp!

17.60 leu
21.70 leu
21.70 leu
21.70 leu
21.70 leu
31.98 leu